Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

44.278 keer bekeken

Tips voor een erotische verwenmassage: het hoogtepunt

22 december 2015,

geschreven door

Na alle voorbereidingen, zoals de verwarmde kamer, olie, het bedenken van de massage technieken, ben jij heerlijk bezig met het verwennen van je partner. Inmiddels komen jullie beiden lekker in de mood! Maar, hoe ga je verder met de erotische verwenmassage om tot het hoogtepunt te komen? Lees deze tips hier!

Toewerken naar het hoogtepunt van de verwenmassage

Door met je vingers, duimen, handpalmen of je volle hand te experimenteren, geef je aan de massage een extra dimensie. Er wordt immers extra druk uitgeoefend. Maak bijvoorbeeld strijk- of cirkelbewegingen.

Tip! Gebruik eens een sex toy. De wand vibrator is perfect geschikt voor massages!

De borst

Ben je aan de voorkant aan het masseren, dan glijd je met de handen naar boven van de maag tot tussen de borsten door. Via de buitenkant van de borsten glijd je in een cirkelende, vloeiende beweging weer terug. Beweeg zachtjes met je vingers richting de tepels en eindig hier met een zachte druk.

De billen

Plaats op iedere bil een hand en beweeg je handen in tegengestelde richting. Je kunt ook boven je partner gaan hangen, in de hurkpositie, om zo de binnenkant van de dijen eveneens mee te masseren. Masseer van de dijen naar de billen en weer terug.

De intieme plekjes

Neem wat extra olie in de handen om de intieme plekjes van je partner te masseren. Bij de man draai je met 1 hand rond de eikel en met de andere streel je de schacht van de penis. Glijd daarna met je hand langzaam van boven naar beneden. Je kunt de anus ook mee nemen in de massage. Bij de vrouw kan je een yoni massage uitvoeren: masseer je zacht de schaamlippen, je knijpt er zachtjes in en streelt of masseert vervolgens de clitoris. Je kunt dit afwisselen door met de handpalm rondjes te draaien over de hele vagina. Ook bij de vrouw kun je de anus betrekken bij het spel.

Het hoogtepunt

Misschien wil je je partner tot een orgasme brengen. Veel is daar meestal niet meer voor nodig na deze erotische verwenmassage. Maar, tot slot kun je op je partner gaan liggen om te eindigen met een wel heel warm gebaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

117.057 keer bekeken

Geschreven door

Je bent elkaar lekker warm aan het maken en belandt bij elkaar in bed. Maar net wanneer het feestje écht lijkt te beginnen weet je het; je staat zo droog als een woestijn. Erg vervelend natuurlijk. Maar hoe komt dit en bovendien, wat kun je eraan d…
117.057 keer bekeken