Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

8.815 keer bekeken

De 7 beste tips voor hete, zwoele zomer sex

9 juni 2021,

geschreven door

Hoewel de zomer vele voordelen kent, hoeft seks niet altijd een succesnummer te zijn tijdens de hitte. Het is soms gewoon te warm voor seks; alles plakt en die druppels zweet aan je voorhoofd laten je nou ook niet bepaald sexy voelen. Gelukkig is er altijd een oplossing. Met de volgende tips hebben jullie minder last van de hitte en wordt hete zomer sex weer iets om van te genieten!

De beste tips om de hitte tegen te gaan

Bekijk ook:

1. Neem een warme douche

Een koude douche lijkt misschien heel aantrekkelijk met de hitte, maar schijn bedriegt. Wanneer je een koude douche neemt, vernauwen de bloedvaten in de huid en heeft je lichaam meer moeite met het afvoeren van warmte. Een warme douche is in dit geval beter, omdat hier de bloedvaten juist van gaan openstaan, waardoor je lichaam de warmte makkelijker kwijt kan.

“Wanneer je een koude douche neemt, vernauwen de bloedvaten in de huid en heeft je lichaam meer moeite met het afvoeren van warmte.”

2. Gebruik ijsblokjes

IJsblokjes in de slaapkamer zorgen voor de nodige verkoeling en maken het voorspel daarnaast een stuk leuker. Beweeg langzaam met het ijsblokje langs de erogene zones van je partner om een heerlijke koude sensatie af te geven. Je kunt het ijsblokje langs je lippen halen, om je partner te verblijden met jouw ijskoude kusjes!

Wanneer je ijsblokjes te rommelig vindt, kan je bijvoorbeeld ook fruit of een ander koud object gebruiken om je partner wat verkoeling te geven.

3. Temperature play met sextoys

Wist je dat je glazen en metalen seksspeeltjes uitstekend kunt laten afkoelen? Door de speeltjes in de vriezer te leggen of in een kom met koud water, nemen deze speeltjes snel een andere temperatuur aan. Wanneer je huid in aanraking komt met een koud object wordt deze gevoeliger en elke aanraking hierna wordt intenser beleeft.

Wil je het spel met koude temperaturen nog iets spannender maken? Met een oogmasker ontneem jij het zicht van je partner, waardoor haar overige zintuigen worden aangescherpt. Hierdoor komen de sensaties van het koude voorwerp nog intenser bij je partner binnen!

4. Zet een ventilator in de slaapkamer

Wanneer je geen airconditioning in huis hebt, is een ventilator natuurlijk ook een prima optie. Plaats de ventilator strategisch neer zodat deze jullie beiden verkoeling geeft. Voorkom dat je de ventilator richt op de geslachtsdelen. De harde wind kan de vagina droger maken, waardoor je meer glijmiddel nodig hebt om vochtig te blijven.

De wind heeft een verkoelend effect op de huid en laat je sommige standjes zelfs anders ervaren. Een fris briesje die langs je billen blaast, laat het klassieke doggystyle-standje bijvoorbeeld heel anders aanvoelen.

5. Doe het in de buitenlucht

Is het ’s avonds nog steeds te warm in huis? Zoek dan samen met je partner de buitenlucht op. Niet alleen brengt dit de nodige verkoeling, het is ook nog eens enorm spannend om het op een andere plek dan de slaapkamer te doen. Doe het in de tuin, het balkon of pak de auto en zoek een rustige omgeving waar de kans om betrapt te worden minimaal is.

Tip! Met een kruisloze panty ben je snel weer in de kleren wanneer er onverhoopt iemand aankomt.

6. Kies de juiste seks standjes uit

hot seat
Hoe meer contact jullie maken, hoe meer jullie zullen zweten. Gelukkig zijn er voor de zomermaanden ook standjes die minimaal lichaamscontact vereisen. Probeer bijvoorbeeld Doggy style op een wat langzamer tempo of beperk je tot de rand van het bed met het standje ‘Hot Seat‘. Ook standjes waarbij de vrouw bovenop plaatsneemt, zijn erg geschikt wanneer het warm is.

7. Omhels de hitte

Wanneer je de mussen van het dak kunt zien vallen, kunnen jullie er misschien maar beter rekening mee houden dat er waarschijnlijk een beetje gezweet gaat worden. Ga na afloop van jullie vrijpartij gewoon lekker samen douchen of houd een handdoek in buurt van het bed, mocht het zweet jullie echt in de weg zitten. Probeer er niet een al te groot drama van te maken en voor je het weet verlies jij je helemaal in het bezwete en glimmende lichaam van je partner!

“Probeer er niet een al te groot drama van te maken. Voor je het weet verlies jij je helemaal in het bezwete en glimmende lichaam van je partner!”

Hoe maak jij er het beste van tijdens de zomerhitte? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.538 keer bekeken

Geschreven door

Driving home for Christmas… Er gaat niks boven dat gevoel dat je op kerstavond na je werk of studie terug naar huis rijdt. Het is donker en koud, maar thuis staat gezelligheid, een heerlijk diner en warme chocolademelk op je te wachten. Daar kijk…
1.538 keer bekeken