Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.623 keer bekeken

Ben Wa balletjes: 5 tips voor een sexy voorspel

30 juni 2016,

geschreven door

Ben Wa balletjes – oftewel vaginaballetjes – zijn in de afgelopen jaren een vast onderdeel geworden in de slaapkamer van veel stelletjes, vooral dankzij een nogal stimulerende scène in het boek Fifty Shades of Grey van E.L. James. Dit boek heeft vrouwen aangemoedigd om meer open te zijn over hun seksuele verlangens en meer het avontuur op te zoeken in bed. Maak gebruik van deze sexy balletjes met deze 5 tips!

Wat zijn Ben Wa balletjes?

Ben Wa balletjes zijn balletjes die je vaginaal kan inbrengen. Deze balletjes hebben kleine gewichtjes binnenin, die heen en weer bewegen als jij zelf beweegt. Hierdoor vibreren ze lichtjes, wat heel opwindend kan aanvoelen. Wanneer je voor het eerst deze balletjes aanschaft is het soms lastig om te weten wanneer en hoe je deze nieuwe toevoeging aan je seksleven moet gebruiken. Daarom zijn hier een paar tips om de vonk over te laten slaan.

Wist je dat… Ben Wa balletjes ook perfect geschikt zijn om je bekkenbodemspieren te trainen?

1. Geheime voorpret

Een beetje spanning van tevoren kan de intensiteit en sensatie van seks zeker verhogen. Breng de balletjes een paar uur van tevoren in en elke keer als je beweegt herinneren de zachte vibraties van de balletjes eraan wat je staat te wachten. De fantasieën die daarbij op gang komen kunnen een grote inspiratie zijn en tegen de tijd dat jij en je partner thuis komen, ben je er helemaal klaar voor.

2. Deel je geheim

Ook jouw partner kan meegenieten! Breng ze in als hij of zij erbij is of laat je partner ze bij jou naar binnen brengen. Vervolgens gaan jullie over tot de orde van de dag. Zo kun je van de sensatie van de balletjes genieten en kan je partner fantaseren over wat er komen gaat. Ook bouwt dit het gevoel op van verbondenheid en intimiteit aangezien alleen jullie twee van het geheim weten.

3. Blijf in contact

Als jullie je tijd apart van elkaar doorbrengen terwijl je de balletjes draagt, laat je partner dan bij elke nieuwe sensatie weten wat je voelt en denkt. Door een snel telefoontje of een berichtje blijven jullie aan elkaar denken. Hoe gedetailleerder, hoe beter. Dit bouwt alleen nog maar meer de spanning op!

Sexting is een perfecte manier om de spanning op te bouwen, terwijl jij de balletjes draagt!

4. Gebruik ze in combinatie met een vibrator

Als de subtiele vibraties van de kleine gewichtjes binnenin de balletjes niet genoeg zijn of als je de intensiteit wil verhogen, combineer ze dan met een vibrerend speeltje. Versterk de sensaties van de balletjes met sterke externe vibraties van een wand massager of oplegvibrator, of een goed geplaatste interne stimulatie van een G-spot vibrator. Hiermee breng je je orgasmes naar nog grotere hoogtes.

5. Ga voor de lange termijn

Regelmatig de balletjes gebruiken kan een waardevolle toevoeging zijn. Een geweldig seksleven begint namelijk bij goed getrainde bekkenbodemspieren. Een sterkere bekkenbodem betekent dat het bereiken van een orgasme makkelijker wordt en orgasmes intenser aanvoelen. Er bestaan speciale oefeningen om jouw bekkenbodemspieren goed te trainen. De Ben Wa balletjes zijn daar ook perfect geschikt voor!

  • Geen producten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.089 keer bekeken

Geschreven door

Ga je binnenkort op vakantie en heb je nog ruimte over in je handtas of koffer? Je maakt je strandvakantie en dat momentje aan het zwembad net iets spannender met een erotisch boek! Onderstaande erotische boeken mag je deze zomer zeker niet missen. H…
2.089 keer bekeken