NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.708 keer bekeken

4 onmisbare tekenen van seksuele spanning tussen jou en je crush!

17 oktober 2019,

geschreven door

Heb je stiekem een oogje op iemand maar vind je het lastig om te bepalen of de aantrekking wederzijds is? Is jouw crush enkel aardig tegen je of wil hij/zij ook graag de lakens met jou delen? Déze blog kan jou helpen naar het zoeken van de juiste aanwijzingen dat er seksuele spanning tussen jullie. Wie weet dat je dan zonder moeite – en mét succes – een move kan maken!

4 tekenen van seksuele spanning

1. Oogcontact. Heel veel oogcontact

Het is lastig om niet te kijken naar iemand die je wel errug aantrekkelijk vindt. Sterker nog, soms betrap jij jezelf erop dat je zo nu en dan staart naar je ‘sex interest’. Maar merk jij in dat vele kijken dat hij/zij ook regelmatig naar jou kijkt? Dan kan je er eigenlijk wel van uitgaan dat deze hottie jou ook ziet zitten!

Wist je dat… oogcontact dat langer dan 3 seconde duurt een sterke indicator van seksueel verlangen is?

2. Ongemakkelijke gesprekken

Bedenk eens hoe een gesprek over koetjes en kalfjes verloopt, als jouw gedachten beheerst worden door erotische fantasieën en wat je eigenlijk allemaal met je crush zou willen doen… Gedraagt hij of zij zich net zo awkward? Dan is de kans groot dat je crush die seksuele spanning ook voelt! Let hierbij vooral op lichaamstaal, zoals blozen, aan de haren of nek zitten en giechelen of glimlachen tijdens ongemakkelijke stiltes.

3. Minimale persoonlijke afstand

Verschillende studies hebben onderzoek gedaan naar de afstand tussen twee personen tijdens een conversatie. Bij twee mensen zonder seksuele spanning is de sociale afstand gemiddeld meer dan een meter. Bij mensen met wie je een nauwe band hebt, zoals familie of goede vrienden, ligt de persoonlijke afstand tussen de 50 en 100 cm. Staat hij of zij niet verder dan 50 cm bij je vandaan? Reken maar dat er dan wederzijdse intieme, seksuele spanning is!

4. Elkaar aanraken (of juist niet!)

Bij seksuele interesse heb je sterk de neiging de ander te willen aanraken, maar bij iemand die op de no-go list staat, zal je vooral je best doen hem of haar niét aan te raken. Bijvoorbeeld op de werkvloer of als jouw crush toevallig de ex is van één van je vriend(inn)en. Indien het wel gepast is om elkaar aan te raken, dan zal hij of zij absoluut ieder moment aangrijpen om je aan te raken. Een hand op je rug of schouder, of het reiken naar je hand zal dan zeker gebeuren. En wat dacht je van een hand op je dij als jullie naast elkaar zitten? 😉

Hoe merk jij meestal dat er seksuele spanning is tussen jou en je crush?

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

771 keer bekeken

Geschreven door

De winter komt er weer aan, dus kleden we ons allemaal wat warmer aan. Een trui, een sjaal en wat warme Thinsulate handschoenen doen het altijd goed wanneer de winter zijn intrede maakt. Omdat je er natuurlijk ook onder je kleding fashion-verantwoord…
771 keer bekeken