door CheekyCharly

Direct een grotere penis? Scheer je schaamhaar!

22 december 2015 door CheekyCharly

Ziet het er tussen je benen uit als een te vaak hergebruikte staalspons? Dan is het hoog tijd om je schaamhaar bij te trimmen. Je schaamhaar trimmen of scheren heeft overigens een aantal aanvullende voordelen. Velen vinden het prettiger aanvoelen. Het is hygiënischer en praktischer als het aankomt op orale seks. En bovendien krijgt je penis er een beduidend groter voorkomen door!

Grotere penis door schaamhaar scheren…

Als je je schaamhaar ongeremd laat doorwoekeren, dan overlapt het ten minste een deel van de schacht van je penis. Je penis wordt zodoende optisch kleiner. Je ziet immers alleen het deel dat onder het schaamhaar uitkomt. Als je je schaamhaar trimt ‒ of volledig wegscheert ‒ dan kun je tot op de basis van de schacht kijken. Hierdoor ziet je penis er tot enkele centimeters langer uit.

Optische penisvergroting door verwijdering van schaamhaar

Je penis wordt natuurlijk niet echt langer door het verwijderen van je schaamhaar. Het betreft enkel een optische truc. Toch is het effect zeer indrukwekkend. Met een penispomp bereik je wellicht hetzelfde effect, maar niet binnen één tot enkele minuten. Voor trimmen kun je het best een klein nagelschaartje gebruiken (zo een met een bochtje in het knipvlak). Als je je schaamhaar volledig weg wilt scheren, dan kun je een handscheermes of een intiem scheerapparaatje gebruiken.

In onze shop vind je allerlei intieme verzorgingsproducten…

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Direct een grotere penis? Scheer je schaamhaar!

  • Het geeft inderdaad een speciaal effect als je daar helemaal ‘naakt’ bent, en het maakt het contact bij de seks ook intenser, door de naakte, gladde huid op huid. Maar scheer je wel zorgvuldig en voorzichtig, want omdat de huid op en rond je geslacht heel gevoelig is geeft het veel jeuk en irritatie als je dat niet doet, bereid het goed voor en gebruik olie, lotion, creme!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid