It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Hot Seat

1 september 2019,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Iedere zondag lichten we een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner iets hebben om mee te experimenteren. Deze week staat het seksstandje Hot Seat op het programma. Een fijn standje waarbij de vrouw de leiding neemt en beide partners de handen vrij hebben voor extra stimulatie. Veel plezier met het oefenen! 😉

Seksstandje: Hot Seat

hot seat standje

  • Categorie: Van achteren, Woman-on-top
  • Stimulatie: Anaal, vaginaal, g-spot
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Bij de Hot Seat zit de man op de rand van het bed met de voeten op de grond. Zij neemt vervolgens plaats op zijn schoot met haar benen tussen de zijne. Hij leunt met zijn lichaam een beetje naar achter, waardoor hij zich in een uitstekende positie bevindt om haar G-spot te stimuleren.

De handen van beide partners zijn tijdens deze positie vrij om andere gebieden te stimuleren. De man kan tijdens de Hot Seat de clitoris of de tepels stimuleren van zijn partner stimuleren. De vrouw heeft haar armen vrij om naar de basis van de penis, scrotum of perineum te reiken.

Variatie:

Vraag hem om helemaal achterover te gaan liggen, zijn hoofd en schouders op een kussen op te leggen en zijn benen lichtjes te spreiden. Ga tussen zijn benen staan en laat vervolgens je kont op en neer zakken in een tempo dat voor jou het beste aanvoelt. Je beweegt bij deze variant vanuit je knieën.

Tip! Draai je heupen in een cirkelvormige beweging als afwisseling op het gebruikelijke op en neer bewegen. Dit maakt het ook makkelijker om de basis van zijn penis of scrotum te stimuleren.

Sextoys combineren met standje Hot Seat

Omdat beide deelnemers hun handen vrijhouden tijdens dit standje, kan het perfect worden gecombineerd met seksspeeltjes. Zo kan je een mini-vibrator gebruiken om gericht intieme plekjes, zoals de clitoris, tepels of het scrotum te stimuleren. Een penisring kan daarnaast voor beide partners extra stimulerend werken.

  • Geen producten gevonden

Heb jij de Hot Seat al uitgeprobeerd? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Kan jij wel wat inspiratie in de slaapkamer gebruiken? Elke zondag lichten wij een nieuw standje uit waarmee jij en je partner aan de slag kunnen. Deze week staat het seksstandje ‘On your knees’ op het programma. Een echt standje om je vent mee in de…
4.861 keer bekeken