Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

15.043 keer bekeken

De 7 beste tips voor mindblowing stay-cation sex

17 juni 2021,

geschreven door

Hmm, de kans is dik aanwezig dat ook een vakantie in de zomer van 2021 nog wel eens lastig kan worden. Maar niet getreurd! Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet zodat je ook in Tuinesië, Gran Balkonia of Costa del Zolder een lekker wilde vakantie kan beleven.

Hete zomer in eigen land

Ja, een retourtje buitenland zit er wellicht nog niet in deze zomer. Verdorie! Nog meer balen voor de stelletjes onder ons die wel een boost kunnen gebruiken op seksgebied (want eerlijk is eerlijk, er wordt meer gesekst tijdens een vakantie), of iedereen die eens lekker wilde losgaan met een mooie Scandinavische of Braziliaan tot in de laatste uurtjes in Chersonissos. Zet toch de airco maar aan, want met deze tips krijg je alsnog een hete zomer in eigen land.

“Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet zodat je ook in Tuinesië, Gran Balkonia of Costa del Zolder een lekker wilde vakantie kan beleven.”

#1 Investeer in een luxe hoteldekbedovertrek

Wij snappen het hoor, als je makkelijk 150 piek neerlegt voor een overnachting in een hotel, wil je er ook een onvergetelijke nacht van maken (guilty, red.). Toch is het niet alleen de plek die je opwind, ook die heerlijk glijdende lakens van het bed voelen zo geweldig. Wat je draagt is belangrijk om je sexy te voelen, maar datzelfde geldt ook voor je bed. Haal die sexy hotel lakens dus lekker naar je eigen slaapkamer en ga dan meteen voor een verleidelijke kleur zoals rood of marine blauw.

#2 Relax!

Op vakantie moet niks, alles mag. Dat is precies de houding die je tijdens je thuisvakantie ook lekker moet aannemen. Dit geeft je het gevoel dat je overal net even wat meer tijd voor hebt, dus ook voor seksualiteit en intimiteit. Daarnaast zorgt het er voor dat je heerlijk kan ontspannen en overal net even wat meer schijt aan hebt. Zet je telefoon dus uit en maak je niet druk om de zorgen van morgen. Wil je uitslapen tot 1 uur? Doen! Ontbijten met wijn? Doen! Vrijen op het balkon? DOEN!

#3 Doe het eens lekker om een uur of 3

Je hebt alle tijd van de wereld, dus ook ergens in de middag. De meeste mensen hebben seks aan het eind van de avond, het moment dat je eigenlijk gewoon wilt slapen. Daarnaast is het ook een beetje ‘gepland’ en daarom minder spontaan. Je partner kan deze spontaniteit zonder twijfel enorm waarderen!

“Je hebt alle tijd van de wereld, dus ook ergens in de middag.”

#4 Zoek een ander plekje

Naast dat een vaste tijd de boel behoorlijk saai en niet spontaan kan maken, is dit ook zeker het geval met de plek waar je de liefde bedrijft. Wat sex op vakantie namelijk spannend maakt, is de nieuwe omgeving waar je in bent. Verrassing, je hebt vast meer hotspots in je huis dan alleen je slaapkamer (Wow, SassySue goes SassySherlock). Probeer het bijvoorbeeld op de trap, de berging of de tuin.

“Verrassing, je hebt vast meer hotspots in je huis dan alleen je slaapkamer.”

#5 Geef je reuk ook een vakantiegevoel

Ik geef toe, “geniet van een heerlijke zeelucht” kan wat dubieus opgevat worden in deze context. Je kunt palmbomen of de oceaan niet faken, maar je neus is blind en heeft toch niet door dat je niet echt in een dikke villa op Ibiza zit. Je kunt je zintuigen stimuleren op dezelfde manier als hoe ze gestimuleerd worden wanneer je op vakantie bent. Verzamel dus lekker wat massagekaarsen en body oil met een tropische geur en waan je in een waar Caribisch gebied. Wedden dat jij veel sneller een vakantiegevoel krijgt?

Wist je dat… wij ook condooms hebben met verschillende tropische smaken?

#6 Bestel roomservice!

Nee, vraag de lokale pizzeria maar niet om die pizza Hawai (Ja team ananas, duh!) tot aan de slaapkamer te bezorgen (want ruzie RIVM). Bestel gewoon iets lekkers of bijzonders en verplaats zelf je mooi opgemaakte bordje naar de master bedroom. Het eten in bed kan als een speciale traktatie aanvoelen, zoals roomservice. Nog een kleine tip, eten met je vingers maakt van de maaltijd een voorspel! Vermijd wel pittige gerechten, je wilt niet snel stoppen omdat de chili peper ineens ergens anders dan in je mond terecht komt.

#7 Trek een sexy boxer of lingerie setje aan

Op vakantie voelen we ons HOT wanneer we in ons mooi gebruinde lijf de hele dag rond paraderen in zo min mogelijk kleding. Pak dus eventueel even een zonnebankje en show dat lekkere lijf  in een uitdagend lingerie setje of Calvin Klein boxer.

Hopelijk kan jij met deze tips ook de tropische temperaturen in huis halen. Vergeet je niet de airco weer uit te zetten? Anders ben je straks snotverkouden en mag je helemaal niet meer naar buiten. Joe!

Wat ga jij doen tijdens je staycation?

4 reacties

  1. 91 jaar en nog nooit echt gevreeën! Wel gehuwd geweest, maar mijn echtgenote was afkerig van alle soorten aanrakingen!! Toen we trouwden – beiden rond de 30 jaar oud – was ik volkomen onbekend met “sex” en was en bleef werkelijk mijn echtgenote trouw! Zij ontweek alle soorten en vormen van “sex” (dat was ook volkomen “onbespreekbaar”). Op een voor mij volkomen vreemde manier is zij 5 keer (van mij! zeker!) zwanger geworden; “Hoe”? is mij nog een raadsel! Ik werkte, met daarbij ook studeerde, lange dagen, en was echt “uitgeteld” als ik tenslotte voor de nacht van ca 6 uren op mijn eigen bed in slaap viel! Samen in één bed – ook tijdens “huwelijksreis” en in “vakanties” was voor mijn ega onbespreekbaar, laat staan onrealiseerbaar! Tijdens dat samenwonen heeft zij – ondanks bezwaren van zowel de huisarts als van mij 2x abortus “laten doen”! Ik ben na 22 jaar in een híerdoor zwaar overspannen toestand het huis uitgevlucht en heb dat moeten bekopen met een 35 jaar lange betaaltermijn van zeer hoge alimentatie en verlies van – op mijn naam staand – huis, zodat ik nu – gelukkig – nog “fitte” goede gezondheid, wat van mijn – nog steeds naar wat liefde hunkerende leven – in “armoede” en werkelijke eenzaamheid kan proberen te maken! (nu: 91 jaar, gezond en lichamelijk + geestelijk topfit!!) = “sex genieten” was en is er nooit voor mij! (Klein)Kinderen mocht en mag ik nooit contacteren!

  2. Kindje 1 nachtje naar oma en opa brengen. Verse lakens opleggen. Glaasje wijn, zonder tv, zonder smartphone. Lekker beginnen foefelen. En de volgende ochtend samen ontbijten in bed en weer beginnen foefelen. Voor ons heel relaxerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.532 keer bekeken

Geschreven door

Ja, we weten allemaal dat mannen graag pijpbeurt krijgen, fantaseren over trio’s en in het algemeen gewoon van seks houden en dat altijd willen. Maar laten we dieper ingaan op wat mannen echt willen in bed. Geloof het of niet, het is minder pervers d…
7.532 keer bekeken