Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.560 keer bekeken

Zo houd je die geweldige vakantie sex ook thuis vast!

22 december 2015,

geschreven door

We kennen natuurlijk allemaal dat gevoel van vakantie. Je hoeft niets, het weer en het eten is heerlijk en je ziet er lekker uit met een bruin kleurtje. Uit onderzoek blijkt zelfs dat jongeren tussen de 18 en 29 jaar meer oog voor hun partner hebben tijdens de vakantie. Dat resulteert vaak in heerlijke, lange en lome vakantie sex. Maar hoe houd je die vakantie sex nu thuis vast? Wij geven je 4 handige tips!

Analyseer je vakantie sex

Ga op zoek naar remmende en stimulerende factoren: als je op vakantie bent, word je natuurlijk omringd door stimulerende factoren. Denk maar aan de alcoholische versnaperingen, het gebruinde en halfnaakte lijf van je partner en de relaxte en ontspannen sfeer. Hierdoor is de kans groot dat je sneller opgewonden wordt natuurlijk en die geweldige vakantie sex niet lang uitblijft.

Vermijd remmende factoren

Eenmaal thuis krijg je juist meer te maken met remmende factoren, denk maar aan stress van je werk. Kleine irritaties over het huishouden of je partner die in een warme trui en lange broek niet zo aantrekkelijk is als in enkel een zwembroek of bikini. Wil je de succesformule van de vakantie sex thuis voort zetten? Ga dan op zoek naar jullie stimulerende factoren. Drink samen eens wat vaker een flesje wijn of besteed echt tijd en aandacht voor elkaar. Vermijd je remmende factoren zoveel mogelijk.

vakantie sex

Maak tijd om samen leuke dingen te doen

Deze tip klinkt misschien als een inkoppertje maar veel koppels schijnen het nogal eens te vergeten na de vakantie. Besteed tijd en aandacht aan elkaar. Laat geen weken voorbij gaan waarin jullie geen leuke dingen samen doen. Ga op zoek naar de leuke dingen die jullie samen op vakantie deden en waar je het gevoel van kreeg dat jullie een speciale connectie hadden. Die connectie resulteerde natuurlijk in die heerlijke seks op vakantie.

Wat vinden jullie beide leuk om te doen? Heb je op vakantie een boottochtje gemaakt? Doe dat dan in Nederland bijvoorbeeld ook eens. Hierdoor groeien jullie weer meer naar elkaar toe en door de aandacht die je aan elkaar besteed, zal die hete vrijpartij ook niet snel uitblijven.

seks op vakantie

Besteed aandacht aan je lichaam

Op vakantie zit je vaak wat lekkerder en zelfverzekerder in je vel. Dat is niet zo gek! Je loopt de hele dag in bikini en je hebt een lekker kleurtje. Uiteraard is een zelfverzekerde man of vrouw die lekker in het vel zit, heel aantrekkelijk voor zijn of haar partner. Het is dan ook geen wonder dat seks op vakantie daardoor meer ongedwongen is en vaak wat wilder dan thuis.

Houd dat gevoel vast!

Probeer dit gevoel van vakantie ook thuis vast te houden. Besteed aandacht aan je lichaam, leer ervan te houden en laat het aan je partner zien. Beloon jezelf met een bezoekje aan de zonnebank, sportschool of koop eens een sexy lingeriesetje. Neem een uitgebreid bad en loop eens naakt door het huis. Hoe meer jij je lichaam zult laten zien, hoe meer je partner het zal waarderen en de kans op seks natuurlijk toeneemt. Ook in de winter mag je naakt door je huis lopen!

Seksspeeltjes voor koppels

Wil je je seksleven op een andere manier wat nieuw leven in blazen na de vakantie? Dan kan dat natuurlijk ook met een van de spannende seksspeeltjes uit onze shop. We hebben verschillende seksspeeltjes waar koppels samen heerlijk van kunnen genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een duo vibrator van We-Vibe of Lelo. Deze koppel vibrators kunnen gelijktijdig in- en uitwendig gebruikt worden.

Het langere uiteinde wordt in de vagina ingebracht, terwijl de andere kant de clitoris stimuleert. De man voelt bij het penetreren de vibrator tegen zijn penis trillen. Daarnaast wordt de vagina door het speeltje ook ietsjes nauwer.

Is het jullie gelukt om die heerlijke vakantie sex thuis voort te zetten? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.264 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij tussen de gangen door zin om er met je partner er tussenuit te glippen? Seks op de momenten wanneer het eigenlijk niet kan is natuurlijk extra spannend maar hoe heb jij seks tijdens het kerstdiner zonder dat de hele familie kan meegenieten…
5.264 keer bekeken