door JustJay

Gezien in Paalstraat 69: #13 Droogstaan = niks aan!

28 september 2023 door JustJay

Droogstaan. Een mooi streven als je teveel drinkt of als het Dry January is. Maar droogstaan als in een hele lange tijd geen seks? Da’s toch zonde, want een goede vrijpartij is niet alleen lekker, het heeft ook zoveel gezondheidsvoordelen! Hopelijk inspireren de volgende feiten je om het langdurig droogstaan tegen te gaan 😉

10 voordelen van een vrijpartij

Ben jij een echte horndog of spaar jij het liefst zoveel pandapunten als je kunt? Vooruit, hoe vaak we van bil gaan hebben we niet altijd zelf in de hand. Maar wist je wel dat seks ontzettend bevorderlijk is voor je fysieke én mentale gezondheid?

1. Cardiovasculaire gezondheid

Een gezond hart en sterke bloedvaten vormen de basis van een gezond leven. Geregeld een potje vrijen kan bijdragen aan het verlagen van het risico op hart- en vaatproblemen, dankzij de verbeterde doorbloeding dat het met zich meebrengt.

2. Fysieke activiteit

Seks kan echt een geweldige work-out zijn! Het fungeert namelijk als een vorm van lichaamsbeweging, wat helpt bij het verbranden van calorieën en het behouden van een gezond gewicht. Dus, hoe staat het met jouw seksuele fitheid?

3. Gezonde geslachtsorganen

Seks geeft een boost aan de doorbloeding van de penis en vagina, wat deze organen in topvorm houdt! Dit helpt niet alleen tijdens een hete sessie, maar draagt ook bij aan hun algemene gezondheid.

4. Een sterkere bekkenbodem

Het trainen van je bekkenbodemspieren verbetert niet alleen je seksuele functie, maar gerichte oefeningen versterken ook je algehele spierkracht! Het is een win-win voor zowel in de slaapkamer als daarbuiten.

5. Verlichting van stress en pijn

Wanneer je seks hebt, komen endorfines vrij – natuurlijke pijnstillers en stressverlichters – waardoor je een gevoel van ontspanning en opluchting ervaart. Wie houdt er niet van een stukje sexual healing?

6. Een betere stemming

De combinatie van endorfines, dopamine en prolactine tijdens seksuele opwinding en orgasme draagt bij aan een positieve emotionele staat. Met andere woorden, je humeur krijgt een lekkere oppepper!

7. Verbeterde slaap

Na een grote inspanning en een bevredigende ervaring val je gemakkelijker in slaap. Dit draagt weer bij aan herstel en versterking van het immuunsysteem, zodat je de dag fris en energiek kunt beginnen.

8. Een grotere seksdrive

Regelmatige intieme momenten kunnen ook leiden tot een merkbaar intenser verlangen naar seks! Dit stimuleert niet alleen een beter seksleven, maar kan ook bijdragen aan je algemene vitaliteit.

9. Een versterkte band

Tijdens seks komt het stofje oxytocine vrij, ook wel bekend als het “knuffelhormoon”! Dit voelt heel lekker en bevordert gevoelens van intimiteit en verbondenheid tussen partners.

10. Verbeterde weerstand

Al deze genoemde factoren dragen bij aan je weerstand. Deze boost voor het immuunsysteem helpt je lichaam om infecties en andere ziekteverwekkers te bestrijden.

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedy serie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze 4 video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Als je ouders het gezellig hebben in de slaapkamer… #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Wat vind jij het allerfijnste voordeel van een goede beurt? 😉

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid