Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.326 keer bekeken

Wat mannen echt denken over seks tijdens je menstruatie

14 juni 2017,

geschreven door

Seks tijdens de menstruatie: geen probleem of een zware turn-off? Voordat je de mogelijkheid helemaal afwijst: uit een poll van Men’s Health blijkt dat maar liefst 60% van de mannen er geen probleem mee heeft. Echt waar! Sommige mannen moeten eerst nog overtuigd worden of hebben geen idee wat jouw opvattingen zijn over dit onderwerp. We delen in deze blog een aantal feitjes met je en geven je tips om van jouw vriend een echte schipper van de rode zee te maken!

Wat vinden mannen van menstruatie seks

Veel mannen weten in het begin totaal niet wat ze aan moeten met hun menstruerende vriendin. Vaak hebben ze geen idee dat je nog steeds geïnteresseerd bent in seks tijdens je maandelijkse periode. Sommige mannen gaan er bij voorbaat al vanuit dat hun vriendin hier niet voor openstaat en maken het daarom ook niet bespreekbaar. Wel is bekend dat de meeste mannen het in ieder geval niet vies of onhygiënisch vinden. Dat mannen niet op zoek zijn naar seks tijdens jouw periode zit hem dus vooral in slechte communicatie.

Voordelen seks tijdens menstruatie

Omdat de hormoonhuishouding wat in de war is tijdens de menstruatiecyclus, hebben veel vrouwen vaak een grotere behoefte aan seks. Daarnaast kleven er ook een aantal voordelen aan ongesteldheidsseks. De vagina is tijdens je periode gevoeliger waardoor sommige vrouwen makkelijker tot een orgasme kunnen komen. De hoeveelheid endorfine die vrijkomt tijdens een orgasme kan de symptomen en andere klachten juist weer doen verminderen. Voor jou kan een orgasme dus juist de ideale manier om de maandelijkse krampjes tegen te gaan!

Samen op één lijn

Hoe zorg je ervoor dat jullie beiden op één lijn komen te zitten? Laat hem allereerst weten dat je er geen problemen mee hebt om tijdens je periode seks te hebben. Wijs hem daarnaast op de bovengenoemde voordelen en vertel hem dat hij jou juist in deze periode helemaal gek kan maken! Mocht hij het geen fijn idee vinden, dan zou je kunnen voorstellen om het onder de douche te doen of om een handdoekje neer te leggen voor een vlekvrij matras. Een condoom gebruiken kan natuurlijk ook! Verzeker hem dat alles wat hij doet geweldig voelt Het belangrijkste blijft echter dat jullie je er beide prettig bij voelen.

Wat vind jij van seks tijdens je menstruatiecyclus? En is jouw vriend een echte schipper? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

5 reacties

  1. Een echte schipper bevaart ook de rode zee! Gewoon handdoekkie er onder en gaaaan en voelt soms zelfs nog lekkerder

  2. Wij hebben het eigenlijk nooit gedaan, totdat we ons een keer niet kondn beheersen 😛 Sindsdien doen we het eigenlijk altijd gewoon

  3. Toen wij elkaar nog maar net kenden, zij 39, ik 50 was ik aan het beffen toen ze haar menstruatie kreeg, ik ben toen gewoon doorgegaan omdat ze volop aan’t genieten was en als verliefde man laat dit je niet stoppen.
    Achteraf toen ze het door had vroeg ze me of ik iets raar geproefd had waarop ik het had over een ietwat andere smaak, that’s all.
    Zo hebben we het bespreekbaar gemaakt en zet dit eigenlijk nooit een rem op ons vrijen en zijn al sinds 2010 samen.
    Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

50.793 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn genoeg seksspeeltjes voor soloplezier op de markt. En ook heterostellen komen vandaag de dag niets te kort. Maar hoe zit het dan eigenlijk met lesbian toys? Hoewel er wel degelijk leuke sextoys bestaan die ook voor lesbische vrouwen geschikt …
50.793 keer bekeken