De 5 meest gehate sex standjes volgens haar!

9 juli 2018 door BettyBoop   8.712

Heus, vrouwen zijn net zo dol op seks als mannen. En ook staat menig vrouw open voor seksueel genot in verschillende posities. Want ja, wie houd er nou niet van wat afwisseling in bed? Maar kijk wel uit, want echt niet ieder sex standje is even geliefd bij de ladies. Wil je haar écht laten genieten? Vermijd dan onderstaande 5 sex standjes!

De top 5 meest gehate sex standjes volgens haar

1.  Reverse Cowgirl

reverse cowgirl

Met stip op 1: de reverse cowgirl. Waar mannen compleet wild worden van dit standje, passen vrouwen er liever voor. Mannen zijn zeer visueel ingesteld en hebben met dit standje dan ook een perfect uitzicht. Maar voor haar is er niet zoveel aan. Sterker nog: het is in deze houding een hele kunst om zijn geslachtsdeel in haar te houden. En laten we het nog maar niet hebben over de dames die klagen over het gemiste oogcontact…

2. Doggystyle

doggystyle

Doggystyle is een favoriet van iedere billenman én diepe penetratie liefhebbers. Maar laat dat laatste nou net een nadeel kunnen zijn bij doggy. Zeker mannen die ‘gezegend’ zijn met een forse jongeheer, kunnen niet ongestoord knallen en diep gaan. Nope, want dit kan voor haar behoorlijk oncomfortabel of zelfs pijnlijk zijn.

Wist je dat… een vrouw het alles behalve sexy vindt om haar eigen borsten heen en weer te zien bengelen in doggystyle?

3. De Drilboor

drilboor standje

Nope, dit is ‘m gewoon niet. Voor haar is het niets meer dan met haar benen in de lucht hangen, terwijl hij in haar ‘drilt’. Het kost alleen maar kracht om op acrobatische wijze je benen in de lucht te houden, terwijl je ook nog te kampen krijgt met minder zuurstof. Want bij iedere drilstoot komt haar borst tegen haar kin aan. Liever skippen dus!

4. Standje 69

standje 69

We doen allemaal wel eens standje 69 ‘om het een keer gedaan te hebben’. Niets mis met orale seks, maar het is nogal wat om het gelijktijdig te geven én te ontvangen. Sommige dames vinden het sowieso al lastig om de focus te houden op het seksueel genot. Dat wordt nog eens extra pittig als ze haar aandacht moet verdelen tussen hem pijpen én genieten van haar eigen orale sensatie downunder.

5. Benen in de nek

benen in de nek

Alles behalve comfortabel: een positie waarbij zij op haar rug ligt en hij haar benen richting haar hoofd brengt. Het liefst nog voorbij haar oren. Geloof me heren, als vrouw zijnde word je bijna geplet. Succes met ademhalen, ladies!

Wist je dat… sommige dames in deze positie moeite hebben hun scheetje in te houden?

Wat is jouw minst favoriete standje?

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op De 5 meest gehate sex standjes volgens haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid