NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.167 keer bekeken

Zin in een portie buitenaardse alien sex?

24 november 2017,

geschreven door

Hij is er hoor, de sekspop waar je eigenlijk niks van mag weten. Jarenlang heeft de overheid deze buitenaardse schoonheid voor ons verborgen gehouden, maar nu kan je er eindelijk mee aan de slag. Je hoeft niet langer meer uit het raam te staren, hopend dat er een UFO voorbij vliegt. Je hebt jouw eigen alien nu altijd binnen handbereik!

Area 51

Over Area 51, een militaire basis in de woestijn van Nevada, gaan al jaren de wildste geruchten. Een hoop mensen zijn er heilig van overtuigd dat deze militaire basis gebruikt wordt om aliens te bestuderen. Er zouden zelfs buitenaardse schepen en aliens aanwezig zijn. Het bewijs is inmiddels geleverd: ze zijn paars, hebben drie tieten en een hele hoop liefde om te geven!

alien doll

Buitenaardse ervaring?

Deze buitenaardse schoonheid houdt van een feestje, maar wil nog liever meer over het menselijke ras te weten komen. Hoog tijd dat jij haar laat zien hoe wij ons voortplanten! De alien pop heeft een penetreerbare vagina, mond en anus om te verwennen. De vingers van de sexpop zijn uitgerust met zuignapjes waardoor je de pop bijvoorbeeld ook tegen de deur of badkamer wand kunt plaatsen. Of je plakt hem tegen het raam, om de buren eens flink de stuipen op het lijf te jagen 😉

total recall
Als je houdt van realisme kun je deze pop beter laten liggen, maar voor een buitenaardse ervaring ben je bij deze pop aan het goede adres! Je krijgt er zelfs gratis alien glijmiddel bij, yes!!

Ben jij ook toe aan een buitenaardse ervaring? Of ben je al een keer in contact met buitenaards leven in contact geweest? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.586 keer bekeken

Geschreven door

Huidhonger is een term die de afgelopen tijd misschien wel eens voorbij hebt horen komen. Door de maatregelen tegen het coronavirus van de afgelopen tijd kregen steeds meer mensen te maken met het verschijnsel. Een knuffel, schouderklopje of een bemo…
1.586 keer bekeken