It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.032 keer bekeken

Sitofilie: opwinding door seksuele activiteit met voedsel

20 november 2020,

geschreven door

Het is weer tijd voor een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is het de beurt aan sitofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

sitofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door seksuele activiteit met voedsel/etenswaren.

Sitofilie is een zeer brede fetisj en omvat alles wat met seksuele opwinding in combinatie met voedsel te maken heeft. Zo kan iemand met sitofilie het bijvoorbeeld opwindend vinden om van iemands naakte lijf te eten/drinken of om van zijn of haar eigen lichaam te laten eten. Ook masturberen met voedsel, orale seks lekkerder of opwindender maken met vloeibaar of bevroren voedsel en het decoreren van iemands lichaam met voedsel vallen onder deze fetisj. Sitofilie komt vrij vaak voor in films, voornamelijk in films over studenten. Denk hierbij aan de masturbatiescène met de appeltaart in American Pie, het spuiten van slagroom in iemands mond of het drinken van shotjes uit iemands navel tijdens een college party.

“Zo kan iemand met sitofilie het bijvoorbeeld opwindend vinden om van iemands naakte lijf te eten/drinken of om van zijn of haar eigen lichaam te laten eten.”

Sitofilie is over het algemeen niet schadelijk voor de gezondheid. Wel kan het gebruik van voedselwaren in of op de genitaliën mogelijk leiden tot infecties, schimmels of irritaties van de huid. In zeer extreme gevallen kan sitofilie leiden tot problemen met alledaagse situaties die met voedsel te maken hebben, zoals eten koken of uit eten gaan.

Let op! Het gebruik van voedselwaren in of op de genitaliën kan leiden tot infecties, schimmels of irritaties.”

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

24.001 keer bekeken

Geschreven door

We weten allemaal dat seks een ‘contact sport’ is, en hoe meer huid op huid contact, hoe intiemer de seks. Máár, als het buiten bloedheet is, kan een hete vrijpartij al snel iets té heet worden. Daarom is het verstandig om tijdens de zwoele zomera…
24.001 keer bekeken