Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

31.034 keer bekeken

Don’t try this at home! Dingen waarmee je NIET moet masturberen!

21 mei 2023,

geschreven door

Het zal je misschien verbazen, maar uit onze eigen Seks Enquete blijkt dan maar liefst 10% van de Nederlanders wel eens een alledaags voorwerp gebruikt als sextoy. En dat, lieve mensen, kan heel erg gevaarlijk zijn! In dit artikelen bespreken wij wat je dus absoluut NIET als sextoy moet gebruiken en en wat veilige aternatieven zijn.

Doe maar gewoon niet

Soms heb je het even helemaal gehad met je eigen hand en ga je op zoek naar manieren om het masturberen lekkerder te maken. Wanneer je op het internet gaat zoeken naar creatieve manieren om te masturberen, kom je een heleboel tegen. Variërend van het gebruiken van een stofzuiger tot verschillende etenswaren… Een banaan is gezond om te eten, maar niet om in te brengen! Gevaarlijk én niet nodig, want er bestaan meer dan genoeg sekstoys die wel veilig zijn!

Ziekenhuis verhalen

Jaarlijks belanden er veel mensen in het ziekenhuis met nogal gênante ongelukjes. Zo zien ze in het ziekenhuis vaak infecties door het gebruik van onhygiënische voorwerpen zoals een elektrische tandenborstel of etenswaren.  Maar ook verwondingen door het gebruik van haarborstels en speelgoedfiguren (wat?). Maar het kan nog gekker! Zo zijn er serieus mensen die glazen flessen in hun anus of vagina hebben gestopt die geknapt zijn! Je kan je voorstellen dat dit tot hele ernstige verwondingen kan leiden, dus doe dit nooit!

Voor de dames

We nemen je even mee in een lijstje met veelgebruikte voorwerpen die dus niet geschikt zijn. Maar we zouden EasyToys niet zijn, als we je ook meteen wat veilige alternatieven zouden bieden

Markeerstift

markeerstiftEen markeerstift wordt vanwege zijn formaat en stevigheid nog weleens gebruikt als seksspeeltje. Aangezien de meeste van deze stiften een dop hebben, is het gebruik van een markeerstift echter niet aan te raden. De kans dat de dop eraf vliegt wanneer je aan flink aan het ‘stoten’ bent is groot, met een gênant bezoekje aan de eerste hulp als gevolg. Daarnaast hebben de stiften vaak scherpe randen waarmee je de binnenkant van je vagina kunt beschadigen.

Ben jij op zoek naar stimulatie, maar dan niet van een grote unit? Kies dan een klein model dildo of vibrator, zoals deze:

Courgettes, of andere groenten en fruit

courgetteEen courgette of een banaan in je vagina stoppen kan misschien lijken op een goedkoop en goed alternatief voor een sextoy. Goedkoop is het zeker -tot je de rekening van de apotheek ontvangt dan. Het is toch echt verstandiger om voor een paar tientjes een seksspeeltje aan te schaffen. Zelfs wanneer je de groenten en fruit van tevoren goed wast, is er nog steeds een kans dat er bacteriën aanwezig zijn die infecties kunnen veroorzaken. Om hun gewassen te beschermen tegen ongedierte, bevatten groenten en fruit namelijk vaak pesticiden en chemicaliën. Niet iets wat je in je vagina wilt hebben!

Wil je toch iets met een eetbare look? Ook dan kan je een sextoy vinden!

Wist je dat er meerdere sextoys bestaan die lijken op groenten of fruit? Zoals deze pittige peper vibrator, of de kleine bullet vibrator van Gaia die wel wat weg heeft van een komkommer! Beiden trouwens ook ontzettend betaalbaar!

Beauty producten

Ook de deoroller en haarlakbus willen nog weleens in de vagina belanden. Net zoals bij de markeerstift kan ook hier de dop zomaar in de vagina achterblijven. De bestanddelen die in zo’n busje zitten wil je absoluut niet in je vagina hebben.

Beauty product als sekstoy? Het kan toch!

Wil jij heel graag experimenteren met beautyproducten? Kies dan een leuke toy met een schattig uiterlijk alsóf het een alledaags object is. Zoals deze super leuke bullet vibrators die vermomd zijn als lippenstift!

Kaarsen

Qua vorm snappen we het heel goed, maar steek nooit iets wat gemaakt is van wax in je vagina, dames! Kaarsen zijn meestal geparfumeerd en brengen de balans van je vagina in de war. Kies liever een goede G-spot vibrator.

Wil je toch iets met kaarsen? Koop dan een massage kaars die je kan gebruiken voor (uitwendige!) massages.

Plastic of glazen flessen

flessenNet als met eten heb je met plastic en glazen flessen ook het probleem dat er bacteriën in je vagina terecht komen. Daarnaast hebben de flesjes vaak scherpe randen waarmee je de binnenkant van je vagina kunt beschadigen. Je bent echt niet de eerste die naar de eerste hulp moet, omdat een flesje naar binnen is geschoten. Anders dan bij een sex toy heb je geen breed uiteinde wat je vast kunt houden en wat voorkomt dat het speeltje helemaal naar binnen kan. Wanneer je een beetje vochtig bent ben je zo je fles kwijt! Daarnaast heb je ook nog het risico dat het glas breekt. Aiiii!

Gelukkig hebben wij heel veel glazen toys die wél veilig zijn!

Houten voorwerpen

Stop nooit zomaar een deegroller, bezem of ander houten voorwerp in je vagina. Hout is poreus, wat inhoudt dat het materiaal vaak kleine openingen heeft waar bacteriën zich in kunnen gaan nestelen. Ook kan hout gaan splinteren. En splinters, die wil je niet in je vagina hebben! Onze sekstoys zijn altijd gemaakt van lichaamsveilig materiaal, dus die kan je zonder gevaar gebruiken.

Zoetigheid

Van suiker word je blij, maar niet wanneer je het in je vagina stopt! Als we het internet mogen geloven zijn er vrouwen die in een wilde bui wel eens een zuurstok of een lolly in hun vagina hebben gestopt. Het klinkt misschien wel sexy tijdens het voorspel. Maar wanneer je suiker in je vagina krijgt, heb je binnen de kortste keren een vaginale schimmelinfectie te pakken!

Om te spelen met zoete smaken tijdens het voorspel kan je ook een glijmiddel met zoet smaakje gebruiken!

Of kies een van deze toys in hele zoete kleurtjes!

Voor mannen

Taart

Wanneer je de de film American Pie gezien hebt, weet je waar deze zijn naam aan te danken heeft. Goed idee in real life? Niet echt. Hoewel mannen minder snel last krijgen van een urineweginfectie dan vrouwen, is de kans dat je eentje oploopt terwijl je in een taart loopt te ‘pompen’ zeker aanwezig.

Waar je ‘m beter wél in kan steken? Wat dacht je van een van deze masturbators?

Watermeloen

Een gat in een watermeloen maken en vervolgens je penis erin stoppen hebben we een aantal keren op het internet voorbij zien komen. Aangezien je al een tijdje bezig bent dit artikel te lezen, zou je inmiddels moeten weten dat dit geen goed idee is. Er is een kans dat sap of fruit in de plasbuis terecht komt en een ontsteking van de urinebuis veroorzaakt.

Toch zin in een natte verwenning? Deze masturbators geven het idee van orale seks!

Zuigen? Dat kan een stofzuiger wel

Maar doe het niet, boys! Niet alleen kan je piemel vast komen te zitten, de aderen in je penis kunnen door de grote zuigkracht beschadigd raken. De stofzuiger meezeulen naar de eerste hulp is daarnaast ook nog een dingetje

Ben jij wel op zoek naar harde stimulatie? Probeer dan deze toys!

Welk voorwerp heb jij een keer in een geile bui gebruikt, waar je later spijt van had? Deel het in een reactie hieronder (desnoods anoniem)!

9 reacties

  1. volgensmij wordt ik altijd een beetje gek aangekeken als ik in de supermarkt bijvoorbeeld een fles wijn en een komkommer koop. alsof ik die dan in mijn doos zou stoppen, bahh!

    1. Een dikke winterpeen is geen aanrader, hierdoor kon mn vriendin een kuurtje tegen infectie gaan halen.

      Maar ze gaat wel echt heel lekker op drie dikke komkommers tegelijk in haar doos.
      Dan word ze heel wild🙂

  2. he maar ff serieus hè, ik heb eens een filmpje gezien waar de stofzuiger vlak bij de kut van een meid werd gehouden en je zag dan haar lippen zo flabberen

    Mag een elektrische tandelborstel wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.550 keer bekeken

Geschreven door

Laat de verwarming maar uit deze december, want EasyToys belooft een hete kerst met hun nieuwe adventskalender. Is de adventskalender van dit jaar de moeite waard? Of is het een doos vol met overpriced troep? Let’s find out! Chouffevon gaf ons haar…
2.550 keer bekeken