Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

575 keer bekeken

Luxe, luxer, luxest! Een dildo met Swarovski diamanten

19 februari 2020,

geschreven door

Ben jij een luxepoes? Dan is dit wellicht een hele fijne toy voor jou, want gaver dan dit zal je het niet snel vinden. Deze glazen dildo springt er wel uit en dat heeft alles te maken met het uiterlijk! Het is een luxe product speciaal voor de echte liefhebber (of verzamelaar).

In veel nachtkastjes zul je naar alle waarschijnlijkheid wel een glazen dildo tegenkomen. En in andere kastjes of doosjes misschien ook wel enkele diamanten voorwerpen, maar heb je ook Swarovski diamanten? Hier kun je verandering in brengen met deze dildo!

Luxe ontmoet plezier. Deze glazen Swarovski dildo is een erotisch kunstwerk met echte Swarovski diamanten die voor de sier zijn bevestigd aan het uiteinde. De dildo zelf is al bijzonder in zijn vorm en kleur, maar het glazen gevaarte is een echte stimulant! Ook is het speeltje, door zijn glazen materiaal, perfect voor onder andere Temperature Play. Het is een luxe product en daar kun je niks anders over zeggen!
Zou jij deze enorm luxe dildo gebruiken om jezelf mee te stimuleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.686 keer bekeken

Geschreven door

Niemand houdt van een break-up en het liefst vermijden we het; ze doen namelijk enorm veel pijn en gooien je leven overhoop. Helaas is het onontkoombaar. Wij vrouwen staan er toch nog steeds om bekend dat wij de gevoelige en emotionele partij zijn. H…
1.686 keer bekeken