Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

558 keer bekeken

Luxe, luxer, luxest! Een dildo met Swarovski diamanten

19 februari 2020,

geschreven door

Ben jij een luxepoes? Dan is dit wellicht een hele fijne toy voor jou, want gaver dan dit zal je het niet snel vinden. Deze glazen dildo springt er wel uit en dat heeft alles te maken met het uiterlijk! Het is een luxe product speciaal voor de echte liefhebber (of verzamelaar).

In veel nachtkastjes zul je naar alle waarschijnlijkheid wel een glazen dildo tegenkomen. En in andere kastjes of doosjes misschien ook wel enkele diamanten voorwerpen, maar heb je ook Swarovski diamanten? Hier kun je verandering in brengen met deze dildo!

Luxe ontmoet plezier. Deze glazen Swarovski dildo is een erotisch kunstwerk met echte Swarovski diamanten die voor de sier zijn bevestigd aan het uiteinde. De dildo zelf is al bijzonder in zijn vorm en kleur, maar het glazen gevaarte is een echte stimulant! Ook is het speeltje, door zijn glazen materiaal, perfect voor onder andere Temperature Play. Het is een luxe product en daar kun je niks anders over zeggen!
Zou jij deze enorm luxe dildo gebruiken om jezelf mee te stimuleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

913 keer bekeken

Geschreven door

Poetsen als een pro met deze plumeau! In de rubiek We love Weird bespreken wij de meest spannende, aparte en spraakmakende sextoys. Met deze toy kan je het rollenspel van schoonmaakster en butler wel naar een heel ander niveau tillen… Lees snel ver…
913 keer bekeken
1.856 keer bekeken

Geschreven door

Na het zien van de afbeelding zou je misschien het idee kunnen hebben dat het hier een ‘politieknuppel’ betreft. Nope, we behandelen alleen sextoys in deze rubriek! We hebben een dikke knoeperd van een seksspeeltje, waar alleen de gevorderde gebruike…
1.856 keer bekeken