Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

21.374 keer bekeken

Alle tips en tricks voor de perfecte Nuru massage!

9 januari 2019,

geschreven door

Op zoek naar een unieke manier om op een sensuele manier intiem zijn met je partner? Dan is een erotische massage misschien wel precies wat jij en je partner nodig hebben! En dan heb ik het niet zomaar over een erotische massage. Nee, ik heb het over de sensuele Nuru massage, een full body massage dat aangewaaid is vanuit Japan. Lees in dit artikel alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke Nuru massage.

De ultieme full body experience: Nuru massage

De Nuru massage kent een Japanse oorsprong. Het is een erotische massage waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. En dan niet alleen het lichaam van de gelukkige die de massage mag ontvangen. Ook het volledige lichaam van de masseur of masseuse wordt ingezet voor een zogenaamde full body experience

Wist je dat… door een full body massage jouw lichaam volledig gaat ontspannen en ontvankelijk wordt voor erotische stimulatie?

Deze intieme massage wordt dan ook geheel naakt uitgevoerd, waarbij de twee lichamen van de partners over elkaar glijden. Het woord Nuru betekent namelijk ‘glad’ of ‘glibberig’. De masseur glijdt over het lichaam van de ontvanger, met behulp van een grote hoeveelheid olie, genaamd Nuru gel. Vanwege dit glijdende aspect van de massage, wordt een Nuru massage ook wel The ultimate body slide genoemd. 

Wat is Nuru gel?

Nuru gel bestaat van origine uit 100% natuurlijke middelen, met zeewier (in het Japans nori genoemd) als belangrijkste ingrediënt. De gel is transparant, geur- en smaakloos en op waterbasis. Zeewier heeft de eigenschap de gel extreem glad en glibberig te maken, waardoor de gel perfect geschikt is voor massages. 

Wist je dat… Nuru gel ingrediënten bevat met vochtinbrengende eigenschappen? Het voedt dus ook nog eens jouw huid!

Tips en tricks voor de perfecte Nuru massage 

Een goed begin is het halve werk

Wees erop voorbereid dat je veel gel zal gaan gebruiken. Het kan dan ook een behoorlijk glibberige boel gaan worden. Nuru gel is van nature uitwasbaar en laat normaal geen vlekken achter. Toch is het verstandig om je bed en matras te beschermen met een lak laken. Er zijn verschillende lakens verkrijgbaar, zoals een hoeslaken, een dekbedovertrek en kussenslopen. 

Tip! Maak het bed enige tijd van tevoren alvast op. Zo kan het laken op kamertemperatuur komen. 

 • Geen producten gevonden

Maak voordat jullie aan de full body massage beginnen, de Nuru gel warm. Leg de fles gel in een kom warm water. Eenmaal opgewarmd, kan je de fles legen in een grote kom. Voeg hier een klein beetje water bij en de gel is klaar voor gebruik!

Extra tips

 • Neem voorgaand aan de massage samen een warm bad om vast in de stemming te komen en heerlijk opgewarmd te raken.
 • Leg wat handdoekjes binnen handbereik zodat jullie elkaar na de massage schoon kunnen vegen. 
 • Creëer een sensuele, romantische sfeer met sfeerverlichting, kaarsjes en jullie favoriete muziek. 

De Nuru massage 

Nu begint het echte werk! Komen jullie net onder de douche of uit bad vandaan? Droog elkaar dan niet af, maar ga direct over tot de Nuru massage. De ontvanger gaat op het laken liggen en de masseur of masseuse giet vervolgens de opgewarmde Nuru gel over zich of haar heen. Giet vervolgens wat gel over het lichaam van je partner en begin hem of haar in te wrijven met de warme gel. 

Zijn jullie beiden goed ingesmeerd met de olie? Dan begint nu het glijdwerk. De masseur of masseuse gaat met zijn of haar lichaam over het lichaam van de partner glijden. Het kan handig zijn om je hierbij vast te houden aan het hoofdeinde van het bed. Het gevoel van jullie lijven tegen elkaar aan zal ontspannend en erotiserend werken. Probeer dan ook ieder plekje mee te pakken en beweeg in verschillende ritmes over je partner heen. 

Tip! Voer de full body massage aan beide lichaamszijden uit. Heb je eerst de achterkant gedaan? Draai dan je partner om en verwen zijn of haar voorzijde.

Als je partner eenmaal op zijn of haar rug ligt, kan je experimenteren met het masseren van de penis en/of vagina. Let wel goed op wat voor olie of gel jullie gebruiken. Echte Nuru gel is geschikt als glijmiddel. Voor een full body massage kan je echter ook gebruik maken van andere massage olieën. Pas daar dan wel mee op bij de intieme delen. Massage olie kan namelijk de pH-waarde van de geslachtsdelen verstoren

Wil je weten of jouw gekozen olie of gel ook geschikt is als glijmiddel bij de intieme delen? Check dan de productomschrijving!

Sta jij al te springen om een Nuru massage met je partner te beleven?

2 reacties

 1. Het lijkt me echt geil om zoiets te doen maar mijn vrouw is totaal niet ondernemend( wat in bed betreft)
  Alles moet van mij af komen……
  Daar baal ik behoorlijk van! Maar goed…….hebben jullie tips??????????????

  1. Heb je al wel eens aangekaart dat je het fijn zou vinden als jouw vrouw wat vaker iets in bed zou ondernemen? Er is niets mis met het aangeven wat jouw voorkeuren in de slaapkamer zijn. Wanneer je daar niet over spreekt, kan je vrouw ook niet weten wat je graag verlangt, waardoor je minder makkelijk kan experimenteren met de dingen die jou spannend lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.539 keer bekeken

Geschreven door

Toen mijn vriendinnen en ik een jaar of 13 waren zetten we ze bij elkaar (want dat was cool), nu krijg je een mep wanneer je probeert er een te geven. Dan heb ik het natuurlijk over zuigzoenen. Dé soort zoen die, naast een wat bezitterige vibe, ook …
5.539 keer bekeken
3.152 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer jij je voor het eerst wilt begeven in de wereld van BDSM, kom je waarschijnlijk een hoop termen tegen waarvan je niet weet wat ze betekenen. Geeft niet, daar heb je EasyToys Magazine voor! In deze blog gaan we in op het begrip ‘sub drop’ en ‘…
3.152 keer bekeken