Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.365 keer bekeken

Zo gebruik je de maanstanden voor een nog beter liefdesleven

16 december 2020,

geschreven door

Sommige mensen dromen intenser tijdens een volle maan of kunnen helemaal niet in slaap vallen. Anderen merken er niks van en weer anderen passen hun hele levensstijl aan op de standen van de maan en merken dat de maan invloed heeft op hun emoties én libido. Ben jij benieuwd of je jouw leven kan verbeteren als jij meelift op de energie van de maan? Lees dan dit artikel!

New moon – Nieuwe maan

Elke maan cyclus begint met een “Nieuwe Maan”. Dit is de ideale tijd voor het maken van nieuwe plannen, intenties en een nieuw begin. In deze fase kan jij een plan bedenken voor de komende maand. Op liefdesgebied kan dit betekenen dat jij nadenkt over nieuwe relatiefase of dates als single. Dus, wie wil jij beter leren kennen? Wie wil jij een kans geven? In deze fase sta jij meer open voor nieuwe uitdagingen en daarnaast komen in deze fase ook juist veel nieuwe uitdagingen en kansen op je pad. Kijk dus niet raar op dat je juist nu meer matches hebt op een dating app, meer geflirt in de supermarkt, of meer geïnteresseerden in je Instagram. Als je in een relatie zit is dit hét moment om na te gaan wat de volgende stap in jullie relatie wordt. Gaat alles prima zo, of moeten er dingen veranderen? Dit is de tijd om na te denken hoe jij de volgende stap gaat uitvoeren. Het uitvoeren zelf, mag je nog even bewaren tot de volgende maanfase.

“In deze fase komen nieuwe uitdagingen en kansen op je pad.”

Waxing Crescent Moon – Wassende maan

Tijdens de wassende maan is het tijd voor actie! De plannen die je tijdens de Nieuwe Maan maakte, kan je nu gaan uitvoeren. Deze fase is ook goed voor het uitspreken van je wensen en intenties en het starten van ‘projecten’. En dus ook het hebben van de eerste date. Maar ben jij al een tijdje aan het daten maar weet je eigenlijk al dat het niks wordt? Dan is dit de tijd om duidelijk te maken wat jij wil.

First Quarter Moon – Eerste kwart maan

Dit is de fases waarin je zal zien hoe succesvol je acties en plannen zijn geweest. Ben je tijdens de Nieuwe Maan fase gestart met daten, dan zal je nu gaan zien of het wat is of niet. Kleine uitdagingen kunnen nu op je pad komen en als je deze niet nu aanpakt, zullen ze alleen maar groter worden.

“Verwacht kleine uitdagingen op je pad.”

Waxing Gibbous Moon

De maan is nu bijna vol en je seksdrive wordt ook steeds hoger en hoger. Je voelt je in deze fase meer impulsief en gepassioneerd. In deze fase is het het voor jou het beste om geen super intense, emotionele activiteiten te ondernemen. Heb je besloten dat je het wil uitmaken? Of iemand juist de liefde wil verklaren? Doe nog maar even niet. Houdt het bij casual en gezellige dates.

“Je voelt je in deze fase meer impulsief en gepassioneerd”

Full Moon – Volle Maan

Tijd om te veranderen in… een weerwolf! Wacht- nee. Maar het is wel tijd voor verandering. De volle maan biedt kansen om alles in een ander licht te zien en niks meer te verbergen. Verwacht doorbraken, dit kan een liefdesverklaring zijn, maar ook een break-up. Een promotie of een ontslag. Wees dus voorbereid. En die knopen die je wilde doorhakken tijdens de Waxing Gibbous Moon? kan je nu doorhakken!

Waning Gibbous Moon

Een tijd voor de waarheid en moving on.. De dagen na de Volle Maan is het tijd om te reflecteren op je gevoelens. Geen goede tijd voor eerste dates, maar wel voor derde of vierde verdiepende date. Maar tegelijkertijd ook het moment om dingen af te kappen als je merkt dat het niks gaat worden. Wees in deze periode kwetsbaar en denk in alle rust terug op alles wat je leerde en meemaakte tijdens de Volle Maan.

 

Last Quarter Moon

Een nieuw keerpunt in de maanstanden. Je voelt je waarschijnlijk minder energiek, je libido wordt lager en je denkt meer na over allerlei zaken. Zijn er dingen die je tegenhouden om de beste versie van jezelf te zijn? Dan is dit de fase om ze te laten gaan!

Tijdens deze fase zit je laag in je energie en libido.”

Waning Crescent Moon – Afnemende maan

Het moment om je even terug te trekken, rust te nemen voor de aankomende Nieuwe Maan met nieuwe avonturen voor je. In deze fase merk je een sterke intuïtie en het is dus goed om nu naar je onderbuik gevoel te luisteren. Het is een goede tijd om op te ruimen, te ontspannen, te herstellen uit te rusten en te accepteren.

Meer dan de maan

Voor sommigen is de maan niks meer dan heldere planeet aan de hemel, voor anderen is het een life guide. Of je er nou in gelooft of niet, het kan geen kwaad om je levensstijl eens aan te passen op de standen van de maan zoals hierboven beschreven. Misschien pakt het wel heel goed voor je uit! En zo niet, dan weet je dat ook weer.

Geloof jij in de kracht van de maanstanden?

1 reactie

  1. Ja ik geloof dat de maan iets doet.
    Mijn vriendin is soms echt niet te genieten bij nieuwe of volle maan, ze kan dan ook aanvallen hebben van hoofdpijn, migraine. Bovendien zoekt ze dan dikwijls spijkers op laag water om ruzie te kunnen maken of giftige opmerkingen te maken. Neen niets voor ons die maan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.132 keer bekeken

Geschreven door

Het kan nogal een gedoe zijn, ongestoord genieten van een stukje me-time, terwijl aan de andere kant van de (te) dunne muur je huisgenootje zit. Of wanneer je bijna een hoogtepunt bereikt en je moeder binnenstapt met een vliegenmepper in de aanslag, …
3.132 keer bekeken