It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

VIDEO: Linda’s Love Lounge #5 met Lisa van Zuylen

31 juli 2020,

geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. Inmiddels zijn we al aangekomen bij aflevering 5 en schuift Lisa van Zuylen bij Linda aan. Lisa en Linda spreken over liefde voor liefde.

Lisa is deze week te gast in Linda’s Love Lounge. De schone blonde deed mee aan Love Island, waarbij ze een koppel vormde met oud-voetballer Thijs Bouma. Inmiddels zijn deze twee niet meer samen, maar dat betekent niet dat Lisa nog steeds een groot ambassadeur is van de liefde an sich.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Ben jij blij met jouw lichaam? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.874 keer bekeken

Geschreven door

Jullie seksleven hoeft niet in een sleur te zitten om er allerlei speeltjes bij te halen. Het is juist een enorme verrijking wanneer jij en je partner sextoys gaan gebruiken tussen de lakens! Want het is een gezamenlijke ontdekkingsreis vol nieuwsgie…
3.874 keer bekeken