Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

101.024 keer bekeken

Tips voor een erotische verwenmassage: de voorbereiding

6 januari 2016,

geschreven door

Puur ter ontspanning, preventief tegen klachten of wanneer je last hebt van stijve spieren. Er is altijd wel een goede reden om te genieten van een massage. Tegenwoordig zijn er tal van soorten massages, maar voor de meeste varianten dien je de hulp in te schakelen van een masseur of richting het wellness-centrum te trekken. Wil jij liever je partner verblijden met een erotische verwenmassage? Zo bereid jij je daarop voor!

Opwarmen

Om te beginnen zet je de verwarming lekker hoog, het liefst op de standje ’tropen’. Eventueel kun je van te voren een paar handdoeken verwarmen en deze over je partner heen leggen. Verwarm eveneens de massageolie, bijvoorbeeld op de laagste stand van je magnetron.

Tip! Neem allebei van tevoren een lekker hete douche om op te warmen. De porieën gaan dan ook meer open staan waardoor de olie goed in de huid kan worden opgenomen.

Comfort

Kies voor de massage een plek uit waar je gemakkelijk bij alle lichaamsdelen kunt komen. Bijvoorbeeld op bed, op de vloer of op de tafel. Kies je voor een harde ondergrond, zorg er dan wel voor dat je partner aangenaam kan liggen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een kussen of dekentje gebruiken.

Massagetechnieken bij een erotische verwenmassage

Bedenk van te voren alvast welke massagetechnieken je gaat toepassen en natuurlijk op welke intieme plekken. Begin bijvoorbeeld eerst met de rug, nek, schouders en armen en daal daarna af naar lager gelegen plekken, zoals billen en benen. Laat je partner vervolgens omdraaien en doe hetzelfde met de voorkant, waarbij je de meest gevoelige delen tot het laatste bewaart. Zorg er in ieder geval voor dat je geen lichaamsdeel ongemoeid laat.

Gebruik massageolie

Neem ongeveer een eetlepel warme massageolie in je handen en verdeel deze olie door je handen goed langs elkaar te wrijven. Laat vervolgens je handen glijden over het lichaam van je partner, alsof ze een eigen leven leiden. Beweeg met lange, stevige strijkbewegingen over het lichaam van boven naar beneden en weer terug, zowel aan de voor- als aan de achterkant.

Heb jij ook tips om een erotische verwenmassage voor te bereiden? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Valentijnsdag staat weer om de hoek en zoals elk jaar zijn we weer aan het nadenken over een leuk cadeau voor ons liefje. De meeste mannen kommen na een lange brainstormsessie echter niet verder dan een bosje bloemen of chocolade. Wil jij niet bij de…
2.445 keer bekeken
17.669 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij ook helemaal niks met overvolle sportscholen of hou jij sowieso niet echt van sporten? Is diëten ook niet echt jouw ding? Maar wil je wel graag wat fitter worden? Dan zijn wij hier to the rescue! Je kan namelijk ook prima wat fitter worden d…
17.669 keer bekeken