Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

101.917 keer bekeken

Tips voor een erotische verwenmassage: de voorbereiding

6 januari 2016,

geschreven door

Puur ter ontspanning, preventief tegen klachten of wanneer je last hebt van stijve spieren. Er is altijd wel een goede reden om te genieten van een massage. Tegenwoordig zijn er tal van soorten massages, maar voor de meeste varianten dien je de hulp in te schakelen van een masseur of richting het wellness-centrum te trekken. Wil jij liever je partner verblijden met een erotische verwenmassage? Zo bereid jij je daarop voor!

Opwarmen

Om te beginnen zet je de verwarming lekker hoog, het liefst op de standje ’tropen’. Eventueel kun je van te voren een paar handdoeken verwarmen en deze over je partner heen leggen. Verwarm eveneens de massageolie, bijvoorbeeld op de laagste stand van je magnetron.

Tip! Neem allebei van tevoren een lekker hete douche om op te warmen. De porieën gaan dan ook meer open staan waardoor de olie goed in de huid kan worden opgenomen.

Comfort

Kies voor de massage een plek uit waar je gemakkelijk bij alle lichaamsdelen kunt komen. Bijvoorbeeld op bed, op de vloer of op de tafel. Kies je voor een harde ondergrond, zorg er dan wel voor dat je partner aangenaam kan liggen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een kussen of dekentje gebruiken.

Massagetechnieken bij een erotische verwenmassage

Bedenk van te voren alvast welke massagetechnieken je gaat toepassen en natuurlijk op welke intieme plekken. Begin bijvoorbeeld eerst met de rug, nek, schouders en armen en daal daarna af naar lager gelegen plekken, zoals billen en benen. Laat je partner vervolgens omdraaien en doe hetzelfde met de voorkant, waarbij je de meest gevoelige delen tot het laatste bewaart. Zorg er in ieder geval voor dat je geen lichaamsdeel ongemoeid laat.

Gebruik massageolie

Neem ongeveer een eetlepel warme massageolie in je handen en verdeel deze olie door je handen goed langs elkaar te wrijven. Laat vervolgens je handen glijden over het lichaam van je partner, alsof ze een eigen leven leiden. Beweeg met lange, stevige strijkbewegingen over het lichaam van boven naar beneden en weer terug, zowel aan de voor- als aan de achterkant.

Heb jij ook tips om een erotische verwenmassage voor te bereiden? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

279 keer bekeken

Geschreven door

Een beetje spanning tijdens de Kerstdagen! Vergeet de lange, saaie gesprekken met je schoonmoeder tijdens het kerstdiner, berg je warme trui met rendierenprint maar op en maak je dit jaar niet druk om de juiste temperatuur van de kalkoen maar zorg er…
279 keer bekeken