Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.389 keer bekeken

7 redenen waarom hij beter in bed kan zijn dan hij nu is

7 september 2017,

geschreven door

Veel mannen krijgen hun eerste introductie met seksualiteit door middel van romantische komedies, porno en de gebrekkige seksuele voorlichting van hun goedbedoelende ouders. Dit beeld van seks laat helaas nog veel aan de verbeelding over. Daardoor wil het nog weleens voorkomen dat mannen de nodige steekjes laten vallen gedurende hun seksleven. Hier zijn 7 redenen waarom jouw partner nog niet de beste is in bed en hoe hij dat kan veranderen!

1. Hij is niet aan het opletten

Het maakt niet uit hoe goed zijn techniek is, wanneer hij niet let op hoe jouw lichaam reageert, zal het lang niet zo effectief zijn. Door oogcontact te houden tijdens de seks kan hij jou beter aanvoelen en reageren op wat jij nodig hebt. In plaats van zijn gezicht over jouw schouder te storten tijdens de missionarispositie, kan hij beter oogcontact met jou houden om te zien hoe je reageert. Niet alleen wordt de seks zo intiemer, hij zal beter aanvoelen wat jij nodig hebt om tot je orgasme te komen. Maak hem hiervan bewust dames!

2. Hij gaat niet naar de sportschool

Regelmatig de nodige uurtjes pakken in de sportschool zorgt ervoor dat hij de gelukshormonen dopamine en endorfine aanmaakt, wat weer leidt tot een hoger libido. Daarnaast brengt die sixpack jou waarschijnlijk ook meer in de mood 😉

3. Hij slaap te weinig

Als hij gestrest is vanwege een gebrek aan slaap, een druk werkschema of het leven in het algemeen, heeft dit geen positieve invloed op zijn sex drive. Wanneer het hormoon cortisol stijgt – dit is het belangrijkste stresshormoon – is zijn libido het eerste wat een klap te verwerken krijgt. Door netjes elke avond acht uur slaap te pakken, heb je het libido echter zo weer op niveau. Dit valt te verklaren doordat het belangrijkste geslachtshormoon testosteron tijdens zijn slaap wordt aangemaakt. Meer slapen, is dus meer zin in seks! Misschien kan jij hem een beetje op weg kunt helpen, door hem ruim op tijd de slaapkamer in te lokken 😉

4. Hij heeft een zwakke bekkenbodem

Je bekkenbodem is één van de belangrijkste spieren die je gebruikt tijdens de seks. Door hem een paar relatief eenvoudige bekkenbodemoefeningen te laten doen, zullen zijn prestaties in bed aanzienlijk verbeteren. Na verloop van tijd zal hij sterkere orgasmes en ook meer controle over zijn orgasme ervaren. Het wordt voor hem zo eenvoudiger om zijn hoogtepunt uit te stellen en de kans is groot dat hij ook een stevigere erectie ervaart. Klinkt goed toch?

In onderstaande blog leggen we verschillende kegeloefeningen uit:

5. Hij weet niet wat hij wil

Weten wanneer het wat sneller of juist langzamer mag en snel kunnen schakelen wanneer nodig, is wat hem een goede geliefde maakt. Om hem hiervan bewust te maken, kun je hem een lijstje laten maken met wat hijzelf belangrijk – en wat juist niet – vindt tijdens de seks. Alle informatie die hier uit voortkomt, kan jullie seksleven ten goede komen. Een man die weet wat hij wil, is een stuk dominanter in de slaapkamer en houdt waarschijnlijk ook beter rekening met jouw voorkeuren en wensen tussen de lakens!

6. Hij communiceert niet

Voor iets waar we ons dagelijks mee bezig houden, wordt er maar weinig openlijk over seks gesproken. Vraag hem naar wat hij fijn vindt, wat niet en wat hij nog eens wil proberen. Vervolgens vertel je hem wat jou opwindt. Dit zorgt ervoor dat jullie elkaar in bed stukken beter zullen aanvoelen. Ook tijdens de seks kan je vaak met een aantal woorden al een hoop duidelijk maken. (Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige zinnen als ‘ietsje harder’ of ‘ga zo door’.)

7. Hij vind je gewoon niet leuk

Dit kan natuurlijk ook. In dat geval is het beter om een andere vent te zoeken, iemand wel moeite voor je wil doen 😉

Heb je hem nog wat kunnen bijbrengen met bovenstaande tips? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Bekkenbodem oefeningen verbeteren niet alleen de controle over je blaas, maar dragen ook op diverse manieren bij aan je seksuele gezondheid. Zo vergroot het trainen van de bekkenbodem bijvoorbeeld de intensiteit van orgasmes en verbetert het seksuele functies, wat bijdraagt aan een bevredigender seksleven.Een goed getrainde bekkenbodem kan…
363 keer bekeken