door SassySue

Wat je moet weten over de nieuwe Womanizer Classic en Womanizer Premium!

15 mei 2018 door SassySue

Met de eerste luchtdruk sextoys bracht Womanizer een ware revolutie op gang. Het duurde niet lang voordat andere bedrijven de techniek probeerden te evenaren, de toys van Satisfyer komen toch zeker in de buurt. Nu heeft Womanizer twee! nieuwe sextoys aangekondigd: de Womanizer Classic en Womanizer Premium. Wij zijn nu al enthousiast! Zullen deze speeltjes net zo revolutionair zijn als hun voorgangers?

Twee nieuwe Womanizers


Toen we op de redactie van EasyToys Magazine hoorden dat er maar liefst twee! nieuwe Womanizers aankomen, maakten we een klein vreugdedansje. We verzamelden alle informatie die we konden vinden over de twee nieuwe speeltjes van Womanizer. Nieuw hoeft niet altijd groter en duurder te zijn volgens Womanizer. Het merk gaat terug naar de basis met de nieuwe Womanizer Classic & Womanizer Premium. Dit moet je weten over de nieuwe modellen!

Womanizer Classic: Compacter & lichter

De nieuwe Womanizer Classic is smaller dan de voorgaande modellen. De toy heeft een ergonomisch design dat vergelijkbaar is met de Womanizer W40. Ook is bediening verbetert, de + knop is groter dan de – knop waardoor je deze sneller voelt tijdens gebruik.

Fluisterstil

Met een verbeterde motor heeft de Womanizer Premium een geluidsniveau van <42 dB, wat de toy fluisterstil maakt. Dit speeltje is daardoor erg discreet in gebruik, ook wanneer je klein, bij je (schoon)ouders of héél gezellig woont 😉 .

Waterproof

IPX7 technologie garandeert dat de toy waterproof is. Het is daardoor geschikt voor gebruik in de douche én in bad. Een groot voordeel voor vrouwen die het speeltje in de badkamer willen gebruiken en een pluspunt tijdens het schoonmaken.

Womanizer Premium: Smaller, lichter & zachter

Womanizer gaat voor een less is more design met de Womanizer Premium. Het strakke design heeft een simpele maar luxe uitstraling en is licht gebogen waardoor het fijn om de vrouwelijke vormen valt. Het premium model van Womanizer is volledig omhuld met zacht siliconen. Zoals we gewend zijn van Womanizer gaat het om extra zacht, veilig en hygiënisch siliconen. Naast een strak design levert dit tijdswinst op tijdens het schoonmaken; het siliconen veeg je sneller schoon.

Autopilot mode

Een unieke stand waarbij je je enkel hoeft te focussen op de stimulatie die de Womanizer geeft. De intensiteit van de toy verandert zelf zonder dat je knopjes indrukt. Behalve gemak geeft de autopilot mode je bij elk gebruik een nieuwe sensatie. Een spannende extra waarbij je niet zelf de touwtjes en enkel de Womanizer in handen hebt. Geen paniek, je kunt de sextoy natuurlijk ook zelf bedienen met de knopjes. Het + knopje is groter voor nog meer controle en dat maakt het kiezen van een hogere stand simpel en snel.

12 nieuwe standen

De eerste stand van de luchtdrukstimulator is minder intens dan de eerste stand van de voorgaande modellen. Dit maakt de Womanizer Premium aantrekkelijk voor vrouwen die de meeste luchtdruk vibrators te intens vinden. De hoogste stand is krachtiger dan die van de andere Womanizers, heftig!

Smart Silence & skin sensor

De toy gaat aan zodra het bijna in aanraking komt met de huid. Wanneer het mondje op 2mm afstand is van het lichaam, begint de Womanizer in de laagste stand. De nieuwe motor van de Womanizer Premium heeft een geluidsniveau van slechts <40 dB. Wist je dat dit de helft is van het geluid dat je tijdens een gezellig etentje hoort?

Run time

Vergeet lege batterijen. 2 uur laden staat gelijk aan 4 uur genieten (dat zijn 48 sessies van 5 minuten, want langer heb je niet nodig 😉). De Womanizer Premium doet het 240 minuten lang op een enkele lading. Opladen gaat uiteraard met een USB-kabel die je eenvoudig op de magnetische punten plaatst.

Waterproof

Ook de Premium is voorzien van de IPX7 technologie. Deze technologie maakt je nieuwe sextoy bestendig tegen water spetters, regen of sneeuw, de douche stralen en incidentele blootstelling aan water tot 1 meter diepte gedurende maximaal 30 minuten. Om het kort te houden: je mag het gebruiken en schoonmaken onder de douche of in bad.

De look van de nieuwe Womanizers

Moet je eens kijken wat een beauties de nieuwe Womanizers zijn! Welke is jouw favoriet?

  • Geen producten gevonden

Ga jij een van de nieuwe Womanizers kopen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid