Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

882 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sekstoys van maart

27 maart 2018,

geschreven door

Ook in de maand maart zijn er weer een hoop nieuwe seksspeeltjes binnengekomen. Om jou op de hoogte te brengen van de nieuwste en hipste sekspeeltjes van het moment, vind je hier de leukste nieuwe seksspeeltjes van de maand maart. Dit keer hebben we twee mannenspeeltjes en twee speeltjes voor vrouwen die ons opvielen!

Tenga Flip Zero EV

tenga flip zero
De Tenga Flip Zero EV is een variant op de ‘standaard’ Flip Zero. Net als de standaard versie kan je de masturbator openklappen, waardoor je hem eenvoudig van binnen kan reinigen. Wat deze versie anders maakt dan zijn voorganger, zijn de 5 vibratiestanden. Nu kan je genieten van de geweldige binnenstructuur van de Flip Zero, terwijl je tegelijkertijd door heerlijke vibraties wordt verwend. De masturbator heeft twee motoren die zorgen dat de vibraties in de gehele schacht voelbaar zijn. De masturbator is door middel van een USB-oplader makkelijk op te laden. Dit seksspeeltje moet je als man geprobeerd hebben!


Zumio clitoris vibrator

zumioWe hebben weer een prachtige clitoris vibrator binnen gekregen. De Zumio heeft een kleine, ronde kop waarmee hij heel gericht kan stimuleren. Naast dat het speeltje er prachtig uitziet, heeft de vibrator maar liefst 8 verschillende snelheden en kan hij met behulp van USB worden opgeladen. Het speeltje is gemaakt van siliconen en reinig je eenvoudig met een toycleaner en een beetje lauw water. De Zumio kan met glijmiddel op waterbasis worden gebruikt.

  • Geen producten gevonden

Pulse III masturbators

pulse masturbatorDe Pulse III is een ideaal speeltje voor mannen die moeite hebben om hun erectie vast te houden. Bij de Pulse is het ook mogelijk om de penis slap in de masturbator te brengen. De masturbator heeft zes verschillende vibratiepatronen en drie verschillende snelheden om jou als man mee te verwennen. Met de Pulse III hoef je ook geen op- en neergaande bewegingen te maken. De masturbator stimuleert de penis zonder dat jij wat hoeft te doen.

Heb je een partner? Dan is de Pulse III Duo wellicht het overwegen waard. Deze masturbator wordt namelijk samen met een opleg vibrator geleverd. Ook als je geen erectieproblemen is dit speeltje zeker het proberen waard. Met een stijve penis blijft de masturbator goed op zijn plek zitten en heb jij niet eens je handen meer nodig!

Natya Multifunctionele Vibrator

natya
De Natya is een multifunctionele vibrator die solo, maar ook samen met je partner gebruikt kan worden. Het dunne gedeelte kan inwendig worden ingebracht, terwijl het andere deel op de clitoris komt te liggen. Om het feest helemaal compleet te maken, wordt het speeltje samen met een afstandsbediening geleverd. Zo kan je jouw partner ook van een afstandje laten meespelen.

De Natya is voorzien van 3 motoren. Twee zitten in beide uiteinden van de vibrator. Het andere motortje is in de afstandsbediening geplaatst. De afstandsbediening kan daardoor ook voor stimulatie gebruikt worden. Daarnaast is het ook een handige tool voor je partner om te bepalen of de vibraties misschien niet te heftig zijn, of dat het juist tijd is om naar een hogere stand te gaan.

  • Geen producten gevonden

Welke nieuwe toy heeft jouw interesse gewekt? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.631 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn zo veel mooie speeltjes dat we elke maand wel een top toy willen uitlichten. Deze maand is dat de Womanizer ECO. Een seks speeltje dat niet alleen jouw genot, maar ook de natuur belangrijk vindt! Zorgeloos genieten dus, met de Womanizer PREMI…
1.631 keer bekeken