Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Je leven overdoen met een andere partner

21 december 2015,

geschreven door

Een onderzoek van communicatiebureau Fé onder 2000 Belgische vrouwen levert nogal schokkende resultaten op. Twintig procent van de vrouwen die deelnamen aan dit onderzoek zou haar leven het liefst overdoen met een andere (bed)partner.

Je leven overdoen uit seksuele ontevredenheid?

Als vrouwen hun leven zouden mogen overdoen, dan zou één op de vijf voor een andere partner kiezen. Dat blijkt uit onderzoek van het communicatiebureau Fé. Uit dit onderzoek kwam een aantal opmerkelijke resultaten naar boven. Waarvan het voorgaande toch wel het meest onthutsende is. Ook de moeite waard om te benoemen is dat ruim de helft van de vrouwen tevreden is met haar seksleven. Het verband tussen beide statistieken is niet bekend.

Andere opmerkelijke resultaten

Uit de enquête blijkt ook dat een kwart van de Belgische deelneemsters zich schaamt voor haar partner. 73 procent van de Belgische vrouwen ergert zich regelmatig aan haar partner. Ruim 30 procent heeft regelmatig geheimen voor haar partner. 50 procent vindt zichzelf te dik. Eén op de drie is niet tevreden over haar uiterlijk. De hoofdzonde van vrouwen blijkt hun roddelgedrag. Vrouwen schamen zich met name voor hun luiheid en jaloezie. Ze bekennen regelmatig te liegen en smoezen te verzinnen om onder seks uit te komen. Ook het faken van een orgasme werd met opvallende regelmaat opgebiecht.

Conclusie

Tja, welke conclusie(s) moet je hieruit trekken? Wellicht dat je te allen tijde geluk moet nastreven… Dat je niet bij je partner moet blijven uit gewoonte, medelijden of gemakzucht… En dat je regelmatig stil moet staan bij hoe tevreden je bent met je leven. Als je immers over 20 jaar een soortgelijke enquête invult, dan is het wel heel zuur om te moeten constateren dat ook jij je leven liever zou overdoen met een andere partner.

Heb jij hier wel eens over na gedacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.883 keer bekeken

Geschreven door

Ook voor Joy (25) kwam de coronacrisis als een grote klap. Ze verloor haar baan en had ineens zeeën aan tijd over. De tijd verdoen met afspreken met vrienden zat er niet in door de maatregelen omtrent Covid-19 en haar nieuwe financiële plaatje liet…
2.883 keer bekeken