NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.767 keer bekeken

Een sextoy gebruiken met je partner? Zó denken mannen erover

26 juli 2018,

geschreven door

Samen met je partner een sextoy gebruiken is spannend, en kan je seksleven een enorme boost geven. Denk je er over na om ook speeltjes te introduceren in de slaapkamer, maar heb je nog twijfels? Wij verzamelden de ervaringen van zeven mannen, die delen hoe ze het vonden om een seksspeeltje te gebruiken tijdens de seks. Wie weet kun je iets leren van deze verhalen!

1. Ongeëvenaard orgasme

“Ik was al een tijdje met dit meisje aan het scharrelen. De tweede nacht dat we samen waren, haalde ze een kleine vibrator tevoorschijn. Deze gebruikte ze op mijn perineum. Ik denk niet dat ik ooit eerder in mijn leven zó explosief ben klaargekomen. Helaas scharrelen we niet meer, ze stopte met het beantwoorden van mijn appjes. Dit is mijn eerste en enige ervaring met seksspeeltjes.” – Anthony

2. Geen pegging, please

“Ik heb eigenlijk nog nooit een sextoy gebruikt. Maar ik sta er zeker voror open, kom maar op dames! Maar er zijn wel grenzen, ze moet me niet willen peggen. Dat lijkt me helemaal niks en wil ik écht niet. Maar verder vind ik het helemaal cool als een vrouw een sextoy zou willen gebruiken tijdens een vrijpartij!” – Brian

3. Awkward break-up

“Mijn ex en ik gebruiken een heel assortiment aan seksspeeltjes. Dat was heel erg leuk en verbeterde ook zeker ons seksleven. De hele ervaring werd er gewoon een stuk beter van. Ik zou ook zeker weer seksspeeltjes gebruiken. Het was wel ontzettend awkward toen onze relatie uitging. Toen kwam ze langs om de spullen die nog bij mij lagen op te halen. Toen moest ik dus al haar dildo’s en andere spullen voor haar in een doos doen..” – Jason

4. De anti-climax

“Toen ik nog studeerde, wilde mijn toenmalige vriendin graag een vibrerende cockring proberen. Ik had iets van ‘Prima, klinkt goed’. Het voelde wel oké op mijn penis, maar blijkbaar voelde het echt geweldig tegen haar clitoris. Sterker nog, het voelde voor haar zo goed dat ze op een bepaald moment op me kwam liggen. En daar gewoon stil bleef liggen. Dat was toch wel erg vreemd. Dit was voor mij de eerste en enige keer dat ik een speeltje heb gebruikt. Maar ik sta zeker open voor nieuwe ervaringen. ” – Laurens

5. Dé cure voor Whiskey Dick

“Toen ik op een avond uit was met mijn vriendin, werd ik nogal dronken. Later bij haar thuis, lukte het me dus ook niet om hem omhoog te krijgen. Omdat mijn vriendin wel in de mood was, pakte ze haar vibrator erbij en begon ze zichzelf te bevredigen. Ik vond het zo opwindend om te zien hoe ze met zichzelf bezig was, dat het de perfecte remedie voor mijn Whiskey Dick. Dit was zo’n succes, dat we het nog vaak hebben herhaald. We vinden het allebei erg opwindend om voor elkaar te masturberen.” – Najib

6. Boeiend speelgoed

“Mijn vrouw en ik gebruiken regelmatig handboeien. Dan maakt ze me vast aan ons bed. Ik vind het super lastig om uit te leggen, maar dat windt me echt ontzettend op. Waarschijnlijk heeft het er mee te maken dat mijn vrouw dan alle touwtjes in handen heeft. De eerste keer dat ze voorstelde om me vast te maken aan het bed, vond ik het nog wel wat vreemd. Maar nu ben ik blij dat ik destijds ja heb gezegd.” – David

7. Het verrassings-effect

“Ik was al een tijdje met een meisje aan het daten. Uit het niets heeft ze toen een keer een dildo uit haar nachtkastje gevist. Zonder waarschuwing of overleg. Dat vond ik toch wel gek, het kwam op mij over alsof ik niet goed genoeg was. Dat vond ik niet echt een fijn gevoel. Misschien dat het met wat overleg een ander verhaal was geweest, ik denk dat ik er in de toekomst wel voor open sta.” – Luuk

Gebruik jij weleens een speeltje samen met je partner? Deel je ervaringen in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.765 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Deze maand is het een sexy giftset waarmee jij en je partner je makkelijker kunnen inleven in een rollenspel of sexy BDSM avontuur. Ben ji…
1.765 keer bekeken