Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

7.174 keer bekeken

De beste tips voor de eerste keer met je nieuwe lover!

1 oktober 2018,

geschreven door

De eerste keer seks met een nieuwe bedpartner is altijd spannend. Jullie kennen elkaar en elkaars lichaam nog niet. Je hebt geen idee wat de ander fijn vindt in bed. Om het allemaal iets makkelijker te maken, vind je hier 12 tips voor de perfecte eerste keer seks met je nieuwe liefje!

12 tips voor een perfecte eerste keer

1. Draag iets waar jij je goed in voelt

En dan bedoelen we zowel de boven- als onderkleding. Hoe fijner jij je voelt in wat je draagt, hoe sexyer jij je voelt. En dat zal je ook uitstralen naar je nieuwe vlam, wat jou dus nóg sexyer maakt 😉

2. Wees voorbereid

Neem op date altijd een extra setje ondergoed en verzorgingsproducten mee, zoals deodorant, een kleine tube tandpasta en een (wegwerp)tandenborstel. Je weet immers nooit hoe en waar de avond eindigt. Mocht je blijven slapen, dan ben jij in ieder geval goed voorbereid!

3. Een frisse adem

Mondwater, een rolletje pepermunt of een extra pakje kauwgom; het maakt niet uit, als je maar zorgt voor een heerlijk fris ruikende adem.

4. Safety first

Bij een nieuwe date mag een pakje condooms niet ontbreken. Van tevoren weet je nooit hoe het zal lopen, maar mochten jullie in de slaapkamer eindigen, dan vrij je tenminste veilig.

5. Hardlopers zijn doodlopers

Start rustig. Je hebt alle tijd van de wereld, dus neem de tijd voor het voorspel. Op die manier weet je precies wat fijn voelt en waar je over bepaalde grenzen heen gaat.

Tip! Geef gerust aan wat je wel en niet fijn vindt. Zo voorkom je dat je nieuwe bedpartner iets doet wat jij niet fijn vindt.

6. Laat het verleden achter je

Praat nooit, of in ieder geval zo weinig mogelijk, over je vorige relaties en hoe de seks met voorgaande lovers was. Je nieuwe vlam heeft hier niet zoveel aan. Het gaat immers om jullie, in het hier en nu.

7. Lachen mag!

De eerste keer seks met een nieuwe partner is soms wat ongemakkelijk en dat leidt wel eens tot grappige situaties. Lach er vooral samen smakelijk om. Deze humor zal de spanning juist doorbreken en grote kans dat het jullie band ten goede komt.

8. Geniet nooit met mate

Het is nieuw, het is leuk, het is spannend. Zowel voor jou als voor je nieuwe partner. Dus laat jouw eigen onzekerheden achterwege en geniet van elkaar. Dit moment komt nooit meer terug.

9. Do not disturb

Elkaar beter leren kennen is het fijnst als dat ongestoord kan. Dus zorg ervoor dat je huisgenootje – of nog erger: je moeder – niet komt binnenvallen.

10. Adem in, adem uit

Heren opgelet! Omdat de eerste keer seks met een nieuwe vlam behoorlijk spannend kan zijn, kan het wel eens voorkomen dat die zaadlozing eerder komt dan je lief is. Let daarom goed op je ademhaling! Rustig ademhalen zal ervoor zorgen dat je minder gauw zal klaarkomen.

Wist je dat… getrainde bekkenbodemspieren ook handig zijn  voor het uitstellen van je orgasme?

11. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

De eerste keer is altijd spannend, dus maak het niet onnodig moeilijk door te gaan experimenteren met allerlei ingewikkelde standjes, seksspeeltjes of andere attributen. Als deze keer goed bevalt, hebben jullie daar nog alle tijd voor.

12. Niets hoeft, alles mag

Het is vooral belangrijk om GEEN druk te leggen op je nieuwe bedpartner. Ook niet op jezelf. Geen orgasme? Geen probleem! Een orgasme is ook niet per se nodig om te genieten van deze nieuwe ervaring. Laat faken ook vooral achterwege. Nergens voor nodig! Wees gewoon jezelf en dat is genoeg.

Hoe ervaar jij altijd de eerste keer seks met een nieuwe partner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.231 keer bekeken

Geschreven door

Kan je als heteropersoon, vrienden zijn met iemand van het andere geslacht? Het is een vraag waar we allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Het komt niet heel vaak voor dat een man en een vrouw voor lange tijd ‘gewoon’ vrienden zijn, want vaak …
2.231 keer bekeken