Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.202 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sekstoys van januari

30 januari 2018,

geschreven door

Bijna elke dag voegen wij nieuwe pareltjes toe aan onze webshop, EasyToys. Wij snappen maar al te goed dat jij dat niet allemaal kan bijhouden. Onze productmanagers hebben er een dagtaak aan om al dat moois op te meten, te wegen en te omschrijven! Wij visten voor jou de krentjes uit de pap en presenteren hier dé mooiste, beste en meest bijzondere artikelen die sinds deze maand bij EasyToys te verkrijgen zijn. You’re Welcome.

Subtiele verleiding van Bijoux Indiscrets

Sinds januari is de collectie van Bijoux Indiscrets verkrijgbaar. De collectie bestaat uit bijzondere sieraden, bodypaints, oogmaskers en ander moois. Bijoux Indiscrets is een zeer luxe merk, maar desondanks ook erg betaalbaar. Wij zijn in ieder geval fan van deze prachtige collectie!

  • Geen producten gevonden

Fun Menstruatie Cup

Goed, strikt genomen is dit natuurlijk geen sextoy. Maar de Fun Cup hoort zeker thuis in dit lijstje, omdat het een fijn, nieuw én bijzonder product is. Fun en menstruatie in één zin. Dat is op zijn minst bijzonder te noemen, toch? Het merk Fun Factory (misschien ken je ze al van hun brede collectie aan toys!) verkoopt sinds kort een menstruatiecup. De afgelopen tijd zijn de menstruatiecups flink in opmars, wat niet gek is. Een menstruatiecup gebruik je, quelle surprise, tijdens je menstruatie. Je brengt de cup in, zoals een tampon, vervolgens leeg je de cup een aantal keer per dag. Het grootste pluspunt aan het gebruiken van een menstruatiecup is dat deze herbruikbaar is, ze gaan jaren mee! Op de lange termijn bespaar je hier flink mee.

De cup is verkrijgbaar in twee maten, maat A en maat B. Over het algemeen is maat A geschikt voor dames onder de 30 die nooit zijn bevallen. Twijfel je over de maat die je nodig hebt? Dan kun je ook kiezen voor de Explore Kit, dit setje bevat een maat A en maat B cup.

  • Geen producten gevonden

Satisfyer Pro 4 Couples, Satisfyer Pro G-Spot Rabbit en Satisfyer Pro Plus Vibration


De eerste sextoys van Satisfyer deden heel wat stof opwaaien! De Satisfyer lijkt namelijk erg op de Womanizer, maar is een stuk betaalbaarder. Deze toy is een luchdrukvibrator, deze technologie is vrij nieuw en zeer populair. De Satisfyer Pro 4 Couples is de eerste sextoy voor stelletjes die gebruikt maakt van deze technologie. Uniek dus! Deze sextoy combineert luchtdruk met ‘gewone’ vibraties. Het is de bedoeling dat het vibrerende gedeelte wordt ingebracht in de vagina en dat de luchtdrukvibrator op de clitoris geplaatst wordt. Vervolgens kan de vagina gepenetreerd worden, waardoor ook de partner kan meegenieten van de vibraties. Dit is niet de enige nieuwe sextoy van Satisfyer. Ze hebben namelijk ook een rabbit vibrator mét luchtdrukstimulatie ontwikkeld. Een goed begin van 2018 dus!

Luxe speeltjes van Dorr

BDSM setWij zijn héél blij dat we de prachtige speeltjes van Dorr aan ons assortiment hebben toegevoegd. De speeltjes van Dorr hebben een erg luxe uitstraling, vooral de speeltjes in de zwart-gouden uitvoering. Het aanbod van Dorr is lekker divers. Zo kun je bij ze terecht voor een subtiele mini wand vibrator of een luxe rabbit vibrator. Maar ook voor uniekere toys ben je aan het goede adres. Bijvoorbeeld de Dorr Fullfilled, een vibrerend eitje die je in een handomdraai kan omtoveren tot een rabbit vibrator. Ook over het schoonmaken van je toys heeft Dorr goed nagedacht, met de Dorr Wavecase houd jij je toys gemakkelijk fris.

  • Geen producten gevonden

Vegan sextoys van Maze

Maze is een dochtermerk van Bijoux Indiscrets, welke eerder in dit artikel al aan bod kwam. Maze is minstens net zo luxe, maar net een tikje stouter. Denk aan prachtige kunstleren accessoires, boeien en bijvoorbeeld floggers. Alle artikelen van Maze zijn vegan én van de hoogste kwaliteit. Dat is dus intens genieten zónder dierenleed. Zo zien wij het graag 😉

Staat die prachtige flogger van Maze al op jouw verlanglijstje?

2 reacties

  1. Ik wil graag een menstruatie cup uitproberen. Hoe kan ik het het beste schoonmaken als ik het heb gebruikt? En hoevaak kan ik hem inbrengen en gebruiken?

    1. Wat stoer dat je dat wil proberen, Marloes! Na het gebruiken van de cup kun je deze uitkoken, om er helemaal zeker van te zijn dat alle bacteriën gedood worden. Hoe lang je de cup kan gebruiken hangt van een aantal factoren af. Wanneer je de cup goed schoon houdt en veilig opbergt moet je er jaren mee vooruit kunnen: een stuk goedkoper dan tampons dus! Laat je ons weten hoe de Fun Cup je is bevallen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.097 keer bekeken

Geschreven door

Maak je klaar voor jouw next best experience! Dit is hét moment om passie en liefde te vieren, om te experimenteren en één te worden met je meest ultieme verlangens. De Naughty & Nice Adventskalender is sinds deze week te bestellen! Adventskal…
2.097 keer bekeken
1.048 keer bekeken

Geschreven door

Wat zijn er deze maand weer toffe sextoys aan onze webshop toegevoegd! Wij doen altijd ons best om jou een uitgebreid en diverse collectie sextoys aan te kunnen bieden. Zodat er voor ieder wat wils is. Dat is deze maand zeker gelukt! We breidden ons …
1.048 keer bekeken
900 keer bekeken

Geschreven door

Elke maand worden er weer een hoop nieuwe seksspeeltjes toegevoegd aan onze webshop. Om jou op de hoogte te brengen van de nieuwste en meest bijzondere sekspeeltjes die zijn binnengekomen, hebben we een overzicht gemaakt van leukste sextoys van de ma…
900 keer bekeken