Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.502 keer bekeken

IJskoud genieten met een glazen dildo!

23 juni 2016,

geschreven door

De zomermaanden staan weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor zwoele zomeravonden! Maar we begrijpen uiteraard, dat wanneer het zelfs al te warm is om tegen je partner aan te liggen, je met 32ºC niet altijd zin hebt om je in te spannen in de slaapkamer. Maar laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal behoeftes. En om toch aan je trekken te komen deze zomer geven wij jou een aantal ijskoude tips (en toys) voor die wel hele, hele hete nachten.

Glazen sextoys

De voordelen

Is het jullie echt veel te warm in de slaapkamer? Met een glazen dildo’s kun jij namelijk in een handomdraai je partner een aangename verrassing brengen. Hoe werk het? Een glazen dildo is niet poreus en kan zich gelijk aanpassen naar de gewenste temperatuur. Je hoeft deze dildo’s maar even onder de warme of koude kraan te houden om de toys op de gewenste temperatuur te brengen. Houd de dildo onder kraan, voel even of hij op de juiste temperatuur is en verras je partner. Geen zin om te wachten? Leg de dildo dan in een bak koud water terwijl jullie aan het voorspel beginnen.

Let op: vermijd de vriezer. Dit is misschien de beste plek voor een biertje dat moet afkoelen maar voor je dildo is dit minder. Ken je dat gevoel dat je tong vastvriest aan een ijsje? Juist, dit wil je voorkomen rondom je intieme zones.

Glazen dildo’s

Ben je op zoek naar een sterke, gladde dildo die klaar is voor het ruige werk? Dan is een dildo van glas perfect voor jou. Met een glazen dildo kun je namelijk sterker en harder penetreren. Deze stevige dildo’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Voor beginners

Ben je beginnend? Kies dan voor de Icicles No. 7. Deze niet te grote dildo is voorzien van stimulerende nopjes die zorgen voor extra sensatie tijdens penetratie. Het ronde handvat zorgt voor een comfortabele en stevige grip waardoor jij zorgeloos geniet.

Meer ervaren?

glazen dildoHeb je meer ervaring tussen de lakens en heb je behoefte aan afwisseling? Dan is deze gazen G-spot/P-spot dildo van Prisms wellicht iets voor jou. Deze glazen dildo brengt met zijn bijzondere design een stijlvolle twist tussen de lakens. Deze lange dildo glijdt met zijn rode top en smalle schacht moeiteloos naar de fijnste plekjes. Het gebogen design maakt de dildo multifunctioneel: gebruik hem voor G-spot op P-spot stimulatie en geef je over.

Realistische dildo’s

Hou jij meer van het echt werk? Ga dan bijvoorbeeld voor de Icicles No. 40. Deze glazen dildo zijn voorzien van realistische details zoals gezwollen aderen, een grote eikel en een stevige balzak. Hoe echt wil jij het hebben?

Glazen dubbel dildo

Meer op zoek naar een toy waarbij jullie beide genieten van penetratie? Dan is de deze dubbele glazen dildo echt iets voor jullie. Deze glazen dubbel dildo brengt beide partners plezier. De toy is aan beide kanten voorzien van een grote, ronde eikel en een gladde schacht.

  • Geen producten gevonden

Glazen vibrators

Naast de luxe dildo’s van glas zijn er ook glazen vibrators verkrijgbaar. Deze vibrators brengen net zoveel plezier als de glazen dildo’s maar brengen een leuke extra met zich mee. De glazen vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo is er:

De glazen rabbit vibrator

De glazen rabbit vibrator van Prisms van  stimuleert jou dubbel. Deze vibrator is voorzien van een stevige gebogen en ronde top die de G-spot stimuleert. De twee oortjes van de rabbit stimuleren tegelijkertijd de clitoris voor een heerlijk hoogtepunt.

Het glazen eitje

glazen tril eiBen je op zoek naar een leuke toy voor jullie samen? Dan is de Icicles No. 33 interessant voor jullie. Deze multifunctionele vibrator kan namelijk op 2 manieren worden gebruikt: inwendig en uitwendig. Het vibrerende eitje is voorzien van 2 oortjes die perfect zijn voor stimulatie van de tepels en clitoris. Door zijn compacte formaat kan de toy ook worden ingebracht. Het materiaal maakt het mogelijk om veel druk op de oortjes uit te oefenen, zonder dat deze buigen. Geef je partner de afstandsbediening en laat hem of haar jouw genot bepalen!

Glazen buttplugs

Wanneer je op zoek bent naar een stevige buttplug  is glas een uitstekend materiaal. Er zijn verschillende soorten glazen buttplugs voor elke gebruiker.

Voor beginners

glazen buttplugBen je een beginnende gebruiker? En op zoek naar je eerste buttplug? Dan is de Icicles No. 44 een leuke toy voor jou. Deze buttplug heeft een compact formaat en een klassiek model. Door het glazen materiaal is de plug glad en glijdt hij moeiteloos naar binnen met behulp van een beetje anaal glijmiddel. Ga je liever voor een zachtroze kleur met een vriendelijk design? Dan is de roze glazen buttplug een erg leuke aanvulling voor je nachtkastje. Deze plug met een leuk bloemdesign brengt net zoveel plezier als de klassieke plugs.

Meer ervaren?

Ben je meer ervaren op het gebied van anaal gebruik? Dan kun je kiezen voor de Icicles No. 47. Deze buttplug is voorzien van een genopte schacht die zorgt voor extra stimulatie. Wanneer je de plug er weer uithaalt zorgen de ronde vormen voor een ongekende stimulatie. Het iets grotere model voldoet aan de wensen van de meer ervaren gebruiker en zorgt voor een gevuld gevoel.

Heb jij al een glazen speeltje in huis? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Laat het ons weten in een reactie hieronder

2 reacties

    1. Ik ga ervan uit dat je op zoek bent naar een glazen dildo? In dat geval zou ik voor deze oplopende glazen dildo gaan. Deze begint smal en loopt langzaam op in dikte, met een maximale diameter van 3.40 cm. Doordat de kralen in dikte oplopen ervaar je verschillende niveaus van stimulatie en kun je daarnaast ook nog aan een iets dikkere maat wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

38.935 keer bekeken

Geschreven door

Een trio: het is de droom van velen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, seks met drie personen? Of je hier nu bent om inspiratie op te doen voor jouw eerste trio, of uit pure nieuwsgierigheid, dat maakt niet uit. Wij zetten de leukste standjes…
38.935 keer bekeken