It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.705 keer bekeken

Masochisme: het ondergaan van pijn en vernedering

21 februari 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj masochisme uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

masochisme:
zelfst.naamw.

Het beleven van genoegen aan het ondergaan van pijn en vernedering.

Bij Masochisme spreken we over iemand wie onderdanig is tijdens de seks of in het dagelijks leven. Het is in die zin ook de tegenhanger van het Sadisme, waarbij iemand juist meer de boventoon voert. Masochisme komt vaak voor in de BDSM-sferen en is ook een vertakking / lifestyle binnen deze scène.

In de regel gaat het om een seksuele prikkeling waarbij iemand zichzelf of een ander kwelt, pijn doet of vernederd. Hieraan beleeft de persoon dan genoegen aan en kan hier opgewonden van raken.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.573 keer bekeken

Geschreven door

Kan je wel een beetje extra beweging gebruiken? Dan is de Heeldo wellicht een speeltje voor jou! Heeldo is het eerste strap-on harnas voor je voet. Sterker nog, het is het eerste strap-on harnas voor eigen gebruik. Met behulp van het harnas kan je zo…
4.573 keer bekeken