Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.671 keer bekeken

15 wijsheden over seks voor elke vrouw!

8 april 2019,

geschreven door

In je leven kom je steeds meer te weten over seks. Wat is “normaal” en wat kun je beter laten tussen de lakens? Hoe meer kennis je verzamelt over seks, hoe beter jij wordt in bed. Wij schotelen jouw 15 wijsheden voor over seks die elke vrouw zou moeten weten. Dit bespaart je heel veel tijd én ongemakkelijke situaties. You’re welcome! 

1. De eerste keer is nooit geweldig

De eerste keer met een nieuwe partner valt bijna altijd tegen. Maar wees gerust; oefening baart kunst. Leer elkaar beter kennen in bed en je zult zien dat het steeds fijner wordt.

2. Faken leidt niet tot betere sex

Fake it till you make it geldt zeker niet tussen de lakens. Een orgasme faken zorgt er misschien voor dat je jouw partner geen slecht gevoel geeft, maar staat een echt orgasme in de weg.

3. Sta open voor nieuwe dingen

Blijf altijd experimenteren tussen de lakens. Niet is zo spannend als nieuwe dingen uitproberen! Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Een erotisch spel kan je helpen om achter je diepste verlangen en geheime fantasieën te komen.

4. Een beetje privé is ook oké

Elke vrouw deelt details over haar seksleven met haar vriendinnen, maar hoe langer je in een relatie zit hoe meer dat tegen je gaat werken. Jullie intieme momenten zijn dan namelijk helemaal niet zo intiem meer. Houd daar rekening mee!

5. Geven en nemen

In het leven is het geven en nemen, dat geldt ook in bed. Net zoals dat jij graag verwend wil worden, wil jouw partner dat ook. Niemand wil immers seks met een egoïst.

6. Masturberen is niet alleen voor mannen

Vrouwen die regelmatig masturberen krijgen vaker en ook betere orgasmes. Genoeg reden om aan de slag te gaan! Vind je het lastig om jezelf tot een hoogtepunt te laten komen? Er zijn gelukkig talloze hulpmiddeltjes die je op weg kunnen helpen.

“Vrouwen die regelmatig masturberen krijgen vaker en ook betere orgasmes.”

7. Laat je horen tijdens de seks

Hoe het geluid ook klinkt dat jij produceert tijdens de seks, gebruik het om aan te geven of hij op de goede weg zit!

8. Slikken is soms makkelijker

Hap, slik, weg terwijl je een pokerface opzet. Bespaart je een hoop ongemakkelijke situaties en sprintjes naar het toilet.

9.  Hij hoeft niet altijd te beginnen

Mannen hebben over het algemeen een hoger libido en zullen daarom eerder het initiatief nemen wanneer het aankomt op seks. Toch is het ook zeer opwindend wanneer jij als vrouw de eerste stap zet en hem voor de verandering eens het bed in sleurt.

10. Veroordeel anderen niet om hun seksleven

De één heeft elke week een andere sekspartner, terwijl de andere zichzelf graag laat vastbinden op bed. Leven en laten leven! Vooral doen waar jij je goed bij voelt, maar veroordeel anderen niet.

11. Leer je eigen lichaam kennen

Hoe kan jouw partner jouw verwennen in bed als jij zelf niet eens weet wat je écht lekker vindt. Neem daarom de tijd om je eigen lichaam te leren kennen. Kom erachter wat jij fijn vindt, waar jij naar verlangt en communiceer dit naar je partner toe.

12. De juiste lingerie brengt spanning in je seksleven

Een mooi, verleidelijk lingeriesetje kan wonderen verrichten. Het is een boost voor je zelfvertrouwen en daarom ook gelijk voor de sex.

13.  Dirty talk

Dirty talk kan in het begin een beetje ongemakkelijk aanvoelen, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt zul je zien dat het veel goeds teweeg brengt tijdens de seks. Ook hiervoor geldt; oefening baart kunst.

14. Sex is geen verplichting

Je kan niet 24/7 “aan” staan. Wanneer je geen zin hebt om wat voor reden dan ook, geef dit aan. Durf nee te zeggen. Je bent nooit verplicht tot het hebben van seks.

15. Je hoeft niet perfect te zijn

Misschien klinkt dit een beetje als een cliché; maar niemand is perfect. Je hoeft ook helemaal niet perfect te zijn. Confidence is the sexiest thing a woman can wear! Het belangrijkste is dat jij jezelf sexy vindt en dat uitstraalt.

Welke wijsheid voeg jij aan dit lijstje toe? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.108 keer bekeken

Geschreven door

Hittegolven lijken langzaam meer regel dan uitzondering te worden tijdens de Nederlandse zomers. Wij zouden geen rasechte Hollanders zijn als we nooit wat te klagen hadden over het weer, of alles dat met het weer te maken heeft ;) En hoewel veel mens…
1.108 keer bekeken