Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.172 keer bekeken

11 herkenbare soorten seks die jij vroeger had

9 mei 2019,

geschreven door

In het begin van je twenties en ver daarvoor ontdek je seks. Op alle vlakken die je je maar kunt bedenken. Je experimenteert, je ontdekt en je neemt het ervan! Je leert steeds meer bij over seks en je eigen sekspersoonlijkheid. De ontwikkeling hiervan staat natuurlijk nooit stil, maar de eerste bouwstenen worden wel echt gelegd als je een twintiger bent.

Je kunt de ene vrijpartij niet vergelijken met de andere en dit leer je al op hele vroege leeftijd; in het begin van je tienerjaren! Van een spannende one-night-stand tot een serieuze vaste relatie. Je maakt of hebt het allemaal meegemaakt! De meeste twintigers zullen de soorten seks in dit blog wel kunnen herkennen.

1. Goedmaakseks

Heel stiekem was goedmaakseks de beste seks ever tijdens je twenties! Op zo’n moment besefte je opeens dat een beetje ruzie over de meest simpele dingen totaal niet erg was. Het gekibbel over de afstandsbediening of pot chocoladepasta was dan toch nog ergens goed voor. Tijdens een heerlijke vrijpartij kon je alle frustraties er helemaal uit gooien.

2. Seks met je beste vriend(in)

Herinner jij je je allerbeste vriend(in) nog van je studieperiode? Die ene jongen of meid waarover je had gezworen nooit de lakens mee te delen? Waarschijnlijk is jou dit mislukt. Je was niet écht niet op een seksuele manier geïnteresseerd in je vriend(in), maar het gebeurde zomaar. Misschien met een paar drankjes op, of jullie waren stiekem wel heel erg nieuwsgierig. Hoe dan ook; het bed was waar jullie twee in belandde!

3. De perfecte one-night-stand

We weten allemaal wat een perfecte one-night-stand is; een zonder gevoelens. De scheiding tussen bepaalde lusten en liefde ligt dicht bij elkaar, maar het is je gelukt om dit toch te scheiden. Bravo! Een dikke pluim omdat je niet helemaal hoteldebotel werd en vlinders begon te tellen in je buik.

4. De slechtste one-night-stand

Oké, oké.. naast een perfecte one-night-stand zonder gevoelens bestond er ook nog zoiets als wel verliefd worden na een one-night-stand! De paar woorden die je hebt gedeeld waren blijkbaar genoeg tijdens het nachtelijke avontuur. Je gedachten sloegen naderhand op hol en die ene bedpartner bleef maar door je hoofd spoken. Belachelijk? Misschien wel, maar een beetje verliefd worden hoorde erbij.

5. Ongesteld zijn

Tuurlijk, de periode van de ‘schipper & de rode zee’ is en was niet de meest fijne tijd van de maand. Het kan zelf enorm ongemakkelijk zijn! Als je net enkele dates hebt gehad en het tijd is voor een potje seks, dan is ongesteld zijn het laatste wat je wilt. Of dat je dacht dat je de bloederige periode al had afgesloten, maar van een koude kermis thuiskomt. Wat dan? Nou, je waarschijnlijk haakten jullie beide af. Of jullie maakten er totaal geen punt van, want de mood was right.

6. Ongemakkelijke webcamseks

Ik wil de handjes zien van mensen die zich er nog nooit schuldig aan hebben gemaakt: webcamseks! Zo ongemakkelijk als het was, zo leuk was het natuurlijk ook. Op afstand met je lover videobellen via Skype of MSN was niet echt ideaal. Heeft er überhaupt al eens iemand supergoede seks gehad via een videobel-dienst? De eerste 10 minuten was je sowieso al druk bezig om het geluid te fixen door “HOOR JE MIJ AL?!” te schreeuwen naar de ander.

7. Rommelige (beschonken) seks

‘Vroeger’ was het de normaalste zaak van de wereld om beschonken uit de kroeg te rollen met een net iets te dronken nieuwe vlam. Fun times. Nadat je je fiets eindelijk had gevonden kon je naar huis om daar te starten aan een rommelige rollercoaster die dronken seks heet. In de ochtend word je dan wakker naast iemand waarvan je de naam niet eens meer weet. Én stiekem leek hij of zij in de kroeg een stuk leuker. Het is niet eens zo gek als jij jezelf herkent in deze situatie.

8. Verkeerde anale seks

Paste het? Of paste het niet? De eerste keer anale seks ging niet zoals gepland. Het was misschien ook wel een klein beetje naïef om te denken dat de eerste keer wel super goed zou gaan. Of dat het misschien niet zoveel pijn zou doen. Achteraf ben je blij dat je het ooit hebt gedaan zodat je nu heerlijk van anale seks kunt genieten.

9. Ontdek je plekje

Alle wegen leiden naar romen, net zoals dat er meerdere wegen naar het orgasme zijn. Samen met je bedpartner(s) heb je vroeger urenlang nagedacht over hoe je het beste klaar kon komen. Je had toen EasyToys Magazine nog niet ontdekt of we bestonden nog niet eens. In ieder geval; als je de vraag kreeg hoe je het liefste gestimuleerd werd, dan stond je met je mond vol tanden. Tegenwoordig hoef je daar natuurlijk niet meer over na te denken!

10. Ruige seks

Ergens in je leven komt er een moment dat je ontdekt dat je van ruige seks houdt. Toen hij terwijl jullie bezig waren opeens heel subtiel bij je keel greep, merkte je dat je het best wel opwindend vond. Het ging je wel iets te ver toen hij je hardhandig vastgreep. Dat was het punt dat je je grens ontdekte!

11. De eerste keer na een break-up

Na een lange relatie ben je gewend aan één en dezelfde persoon, maar hoe ging het met een ander? Een nieuwe vlam? Meer dan onwennig en vreemd. Je bent gewend geraakt aan het lichaam van je ex en het was een raadsel voor jou wat je nieuwe bedpartner opwindend vond. Een groter raadsel dan dit was er niet destijds. De enige optie was dat je moest relaxen en het over je heen laten komen (letterlijk).


Herken jij jezelf in deze ontzettend herkenbare soorten seks? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.148 keer bekeken

Geschreven door

Waar je voorheen als jongen op een meisje viel, en als meisje op een jongen, is dat tegenwoordig heel anders. We zijn als samenleving een stuk minder bekrompen geworden en omarmen meer verschillende seksualiteiten. Het taboe wordt steeds minder en da…
2.148 keer bekeken