Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.729 keer bekeken

Wobbling Willy: het perfecte cadeautje voor je vriendin!

12 januari 2018,

geschreven door

Altijd al je eigen sex toy willen ontwerpen? Met de Wobbling Willy heb je altijd een gepersonaliseerde dildo bij de hand!

Wobbling Willy

De Wobbling Willy is een dildo die je kunt personaliseren met elk gezicht dat je maar wilt. Bij je bestelling stuur je een aantal foto’s mee van het gewenste hoofd. Wobbling Willy zet de foto’s vervolgens om in een 3D-sculptuur die op de dildo geplaatst kan worden. Maak een leuke foto van jezelf en geef haar een alternatief op die dick pics die je altijd stuurt Het hoofd van een ex-vriendje of Donald Trump kan natuurlijk ook, wanneer je haar wilt plagen. Kortom: de Wobbling Willy is in elke situatie een geweldig speeltje om cadeau te doen!

wobbling willy

Trakteer jezelf!

Maar je kunt natuurlijk ook zelf een bestelling plaatsen. Is je vriend een keertje van huis? Met de Wobbling Willy heb je de perfecte stand-in in huis. Ben je een beetje uitgekeken op het hoofd van je vriend? Dan pak je toch gewoon de kop van Ryan Gosling uit je nachtkastje? Jij bepaalt naar wie je tijdens je solo-sessies kijkt!

Wobbling Willy

Wobbling Willy is ontworpen en opgericht in Zweden. Een land dat bekend staat om hun uitstekende ontwerpen. Je meubilair komt er waarschijnlijk al vandaan, maar je kunt er nu dus ook seksspeeltjes bestellen. Het hoofd dat je hebt uitgekozen, wordt vanuit Zweden samen met een fraaie paarse dildo bij je thuis afgeleverd. Het speeltje voor € 75,- aan te schaffen via de site van Wobbling Willy. Op het moment van schrijven zijn ze echter uitverkocht. Blijkbaar is er genoeg vraag naar gepersonaliseerde seksspeeltjes.

Zou jij de Wobbling Willy thuis willen hebben? En van wie zou jij foto’s insturen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

8 reacties

 1. Ik ben benieuwd hoe duur de prijs van deze custom 3D sculptuur dildo is, ik ben namelijk erg geïnteresseerd.

  1. Hoi Thomas,
   De Wobbling Willy kost 99 dollar en is alleen verkrijgbaar via de website van makers. Momenteel is het echter niet mogelijk om te bestellen, maar ze zijn zeker nog actief. Houd hun site dus in de gaten als je eentje wil bestellen!

 2. hallo
  ik heb een vraagje kan ik bij jullie terecht als ik een nieuw soort seks speeltje heb bedacht ?

  1. Wij zijn heel benieuwd naar jouw goede idee 🙂 Ik heb je een e-mail gestuurd, we sluiten niet uit dat we een samenwerking aan kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.465 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj infantilisme. Benieuwd wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder! In…
1.465 keer bekeken