Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.531 keer bekeken

Dit is wat mannen willen in bed!

28 juni 2018,

geschreven door

Ja, we weten allemaal dat mannen graag pijpbeurt krijgen, fantaseren over trio’s en in het algemeen gewoon van seks houden en dat altijd willen. Maar laten we dieper ingaan op wat mannen echt willen in bed. Geloof het of niet, het is minder pervers dan je zou denken!

1. Verlangen

Jongens willen seks hebben met een vrouw die er echt zin in heeft. Met enthousiasme kom je al een heel eind. Veel vrouwen hebben de neiging om een man alleen maar seks met haar te laten hebben als een soort geschenk, en dat haten de meeste mannen. Mannen worden het meest opgewonden als hun partner net zoveel van de seks geniet als hij.

2. Initiatief nemen

Meestal zijn mannen de initiatiefnemers wanneer het op seks aankomt. De meeste mannen vinden dit ook geen probleem, het zit natuurlijk een beetje in ons systeem om als jager te acteren. De meeste mannen nemen graag de leiding, maar op den duur is het ook weleens fijn wanneer jouw partner de seks initieert. Wanneer jij nooit het initiatief neemt, kan je vent zich ook gaan afvragen of je hem nog wel leuk vindt. Fluister in zijn oor hoe graag je hem in je wilt, of steek je hand in zijn broek. Als je echt punten wilt scoren, maak hem dan wakker met een ochtend BJ.

sexy

3. Mannen willen zich gewild voelen

Mannen willen zich graag gewild voelen. Zij worden constant seksueel opgewonden van jou en vinden het heerlijk wanneer dit ook andersom wordt geuit. Een paar simpele woorden zoals ‘Ik wil jou’, kunnen al allerlei dingen voor zijn ego doen. Als je niet zo direct wilt zijn, kun je hem jou laten betrappen op het kijken naar zijn kont of een ander deel van zijn lichaam dat je aanzet. Je kunt hem ook wat meer aanraken dan gewoonlijk, vooral op ondeugende plaatsen.

4. Neem de leiding

Hoewel mannen graag de baas zijn, willen ze ook af en toe gedomineerd worden. Het kan na een tijdje saai worden om degene te zijn die altijd de controle heeft. Een man wordt helemaal gek wanneer jij hem een keer zomaar op het bed duwt en de leiding neemt. Een vrouw die weet wat ze wil en erachteraan gaat, is enorm geil. Probeer een keer de rollen om te wisselen en zelf de touwtjes in handen te nemen. Je man zal niet alleen aangenaam verrast worden, hij zal zich super gewild voelen!

dominant

5. Maak geluid

Mannen houden van vrouwen die zichzelf durven los te laten en zich zo nu en dan laten horen. Een vrouw die zich in de slaapkamer durft te uiten is enorm opwindend voor ons! Of je nu kreunt of keihard loopt te schreeuwen, we willen graag horen dat we goed bezig zijn.

6. Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de meest sexy eigenschap die een vrouw kan hebben. Welke onzekerheden je ook hebt, onthoud dat je man bij je is omdat hij zich tot je aangetrokken voelt en seks met je wil hebben. Een vrouw die met zelfvertrouwen haar kleren durft uit te trekken, is bijvoorbeeld ook veel aantrekkelijker dan een vrouw die haar man vraagt eerst de lichten uit te doen. Mannen zijn visuele wezens en vinden het juist heerlijk om jou in volle glorie naakt te zien.

Mannen, herkennen jullie je in deze punten? En vrouwen, kunnen jullie hier iets mee? Deel het met ons in een reactie hieronder!

4 reacties

  1. Al ben ik reeds een beetje ouder (68), toch is het nog steeds leuk om met mijn vrouwtje ondeugende dingen te doen. Zij neemt dan meestal het initiatief. Soms wil ze even op terugweg naar huis een andere richting inslaan, om de konijntjes in het bos een goededag te zeggen. Veel plaats is er niet in een auto, maar op zo een moment is alles mogelijk. 😌
    Groeten

  2. Heeft mijn man toch zomaar een ideale vrouw hahaha en ik ben het dus met alle tips eens. De tijd dat alles van de man af moest komen, is allang voorbij. Juist heerlijk om af en toe de touwtjes in handen te nemen! Geluid hoort er ook zeker bij, ik zou niet eens stil kunnen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.048 keer bekeken

Geschreven door

Met een complimentje zit je altijd goed, denk jij. Want als je een compliment geeft doe jij dat met niks anders dan goede bedoelingen, máár niet alle complimentjes zijn eigenlijk heel aardig. Wij bespreken twaalf complimenten die je een vrouw beter…
3.048 keer bekeken