It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Sekshoroscoop Juni 2019

1 juni 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Op seksueel vlak gaat het deze maand even iets minder, de seksdrive die jij vorige maand in overvloed had zal in juni wegebben. De drukke meimaand en de lentekriebels hebben z’n tol geëist. Je verlegt je grenzen op het werk en hier zal alle aandacht naartoe gaan, hetzelfde geldt voor je familie. Zij hebben jou deze maand harder nodig dan je (bed)partner. Verder zal de Waterman zich op seksueel vlak nieuwsgierig opstellen en snakt hij naar het begin van de zomer.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Het zou fijn zijn om eens een dagdeel helemaal aan jezelf te wijden, maar dit zit er aan het begin van deze maand niet echt in. Je partner zal veel tijd opeisen en het moment om jezelf te verwennen in de slaapkamer valt naar de achtergrond. Andere ondernemingen, zoals een bezoek aan de kapper of een middagdutje staan wel op je programma. De tweede helft van de maand is voor jou en je partner een uitgelezen kans om los te gaan tussen de lakens. Je bent geheel uitgerust en nieuwe ervaringen opdoen is precies waar je naar op zoek bent.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Voor de Ram in relatie kan deze maand het geluk tussen de lakens niet op. Je bent vermakelijk en vindingrijk op seksueel gebied. Dit tilt jullie relatie tot een hoger level en zal op lange termijn veel goeds brengen. De single Ram is deze maand een schaamteloze flirt en gedraagt zich als een meester(es) in bed. De perfecte maand om volop te gaan experimenteren. Een vleugje ruig is dan ook zeker aan jou besteed. Houd je handboeien en blinddoek paraat. Vanilleseks is niks voor jou, jij wil vuurwerk zien.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De seksdrive van de Stier is deze maand enorm Voor de Stier in relatie blaast dat de relatie nieuw leven in. Twijfelde je de afgelopen maanden soms aan je relatie? Deze maand wordt alle twijfels in één klap weggenomen. Het lijkt alsof jullie net samen zijn. Jullie genieten intens van elkaar, proberen steeds weer wat nieuws uit en komen tot ongekende hoogtepunten. De single Stier probeert deze maand ook gehoor te geven aan zijn/haar enorme seksdrive. En dat het liefst meer dan één sekspartner.Jij voelt je sexy en wil jezelf laten zien.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Je hebt deze maand opvallend veel behoefte aan een nieuwe bedpartner. Spannend voor de vrijgezelle Tweeling, maar het kan problemen opleveren voor de Tweeling in relatie.Probeer dan ook om niet gelijk gehoor te geven aan deze behoeftes. Belangrijk is om te achterhalen waar het verlangen vandaan komt. Neem de tijd voor elkaar en maak het bespreekbaar. Eerlijkheid duurt het langst.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De emoties lopen weer eens hoog op deze maand, Kreeft. Ze schieten alle kanten op, dus waak ervoor dat jij jouw relatie en seksleven niet meeneemt in jouw rollercoaster. Blijf dicht bij jezelf en besteed aandacht aan het positieve. Zoek je naar balans? Dan ligt het antwoord verrassend genoeg in de slaapkamer! Ook single Kreeften worstelen met de schommelingen die deze maand in de sterren staat geschreven. Geen paniek, zolang je open-minded blijft en iedereen die op je pad komt een kans blijft geven.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw in een relatie krijgt deze maand een aantal keer te maken met gevoelens van onzekerheid. In plaats van dat je geniet van de momentjes van je partner, vraag jij je vaak af of je partner het nog wel leuk met jou heeft. Je kunt snel jaloers worden en daardoor de nodige irritatie en verwarring bij je partner veroorzaken. Geef aan dat je deze maand wat minder lekker in je vel zit en krop je gevoelens vooral niet op. De Single Leeuw legt deze maand makkelijk contact met anderen en heeft de potentiële nieuwe liefdes voor het uitzoeken. Maak van te voren wel duidelijk of je op zoek bent naar een relatie of wat meer oppervlakkig contact. Je wilt geen gevoelens van anderen kwetsen natuurlijk!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Zet je schrap, Maagd. Want juni belooft vurig en gepassioneerd te worden! Je relatie vaart een heerlijke koers en ook in de slaapkamer mag jij niet klagen. Jouw partner is van alle markten thuis en je voelt een nieuwsgierigheid opborrelen om de experimentele route in te slaan. Go for it, want je hebt niets te verliezen! Ook de single Maagd slaat de juiste weg in. Je straalt zelfvertrouw uit en dat gaat anderen niet onopgemerkt voorbij. Sterker nog, dat kunnen nog wel eens interessante, nieuwe ontmoetingen op gaan leveren.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De maand begint liefdevol voor jou Weegschaal! Je voelt meer dan ooit de drang om het je partner naar zijn of haar zin te maken. De vrijpartijen met je partner worden langer en intenser. Door nog meer aandacht aan het voorspel te besteden en hiermee extra uit te pakken zal wonderen doen voor je relatie. Ook buiten de slaapkamer zullen de dagelijkse activiteiten met je partner beter en soepeler verlopen. Een liefdevolle maand zonder stress dus, heerlijk!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

In het begin van de maand heb je op het werk en privé wat meevallertjes die je humeur ten goede komen. Je zit goed in je vel en hebt hierdoor ook nog eens een positieve invloed op je omgeving. Je zult merken dat je positieve vibes eraan bijdragen dat je partner vaker toenadering zoekt. Het wordt dan ook een goede maand wat betreft intimiteit. De vonken zullen er dan ook regelmatig vanaf spatten in de slaapkamer. Single Schorpioen, blijf geduldig in de liefde. Er komt vanzelf iets op je pad, je moet er alleen niet de hard naar op zoek gaan deze maand.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De Boogschutter in relatie zal komende maand steeds meer behoefte voelen om een volgende stap te zetten. Je voelt je steady en vertrouwd met je lief, en fantaseert meer en meer over jullie toekomst samen. Onderzoek deze nieuwe, liefdevolle behoeften, maar loop niet te hard van stapel. De single Boogschutter komt zich deze maand behoorlijk goed tegen. Je begint na te denken over wat jouw behoeften zijn op seksueel en relationeel vlak. Je kan je soms wat eenzaam gaan voelen, maar twijfel niet aan jezelf. Deze reflectie is alleen maar handig om later als nooit tevoren te shinen!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Als Steenbok is het niet erg waarschijnlijk dat jij als winnaar uit een discussie komt, zelf niet als dat gaat om een seksuele discussie. Je (bed)partner heeft de afgelopen periode veel meer kennis en ervaring opgedaan dan jij. Één of meerdere vrijpartijen waar jij aan deelneemt zullen jouw hoofd op hol doen slaan! Je laat je graag alles over je heen komen, je dominante kant wordt volledig uitgeschakeld. Uiteindelijk zul je ontzettend veel ervaring opdoen deze maand en dit neem je mooi mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.920 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
2.920 keer bekeken