Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Mei 2020

1 mei 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Deze maand lijkt alles voor de wind te gaan, Waterman! Je rekent eindelijk af met wat issues waar je al langere tijd mee rondliep. Je begint je levensenergie terug te vinden, waardoor er weer meer ruimte komt op je te focussen op je relaties met anderen. Zeker jouw partner kan hier profijt van hebben en in de slaapkamer lijk je behoorlijk de ondernemende rol op je te kunnen nemen. Gebruik dus deze energie om jullie seksleven nieuw leven in te blazen! Als single Waterman voel je het ook kriebelen. Je bent toe aan iets nieuws en mogelijk betekent dat jij knopen moet doorhakken en assertiever moet gaan zijn. Komende maand staat in het teken van jezelf seksueel herontdekken. Het gebruik van een seksspeeltje kan jou daar bijzonder goed bij helpen.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Indien jouw relatie wat aan het wankelen is, zal ook deze maand een beste beproeving voor je worden. Het lukt jou en je partner nog niet direct om de balans terug te vinden. Probeer je wat meer te focussen op communicatie en luister gericht naar de wensen van je partner. Het inplannen van een romantische avond en het spelen van een erotisch spel kan ervoor zorgen dat jullie weer dichter tot elkaar komen. De single Vissen heeft daarentegen niets te klagen! De aandacht vliegt je om de oren en eerlijk is eerlijk: jij gaat daar lekker op! Het zorgt hoe dan ook voor een niet-te-missen sexy uitstraling en reken maar dat je daar zomaar een speciaal iemand mee weet aan te trekken…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Hoewel deze bijzondere tijd nogal wat van je vraagt op het gebied van werk en privé, lijkt het op het gebied van liefde en seks wat goed te zitten met jou! Je partner en jij lijken op een lijn te zitten en hebben goed oog voor elkaar om zo nu en dan samen te ‘ontspannen’ in de slaapkamer. Neem eens wat vaker wat meer tijd om in bed door te brengen. Je zal merken dat dát tot nieuwe, spannende ervaringen kan leiden. De single Ram zal een rustige maand tegemoet gaan, hoewel het einde van mei behoorlijk gepassioneerd kan verlopen. Ga echter nergens op hopen en laat alles zoals het komt op je afkomen.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Mei zal mogelijk wat onrustig verlopen, Stier. Zeker als je in een relatie zit, kan het nog wel eens ontbreken aan voldoende liefde en intimiteit. Dat betekent niet dat er geen actie is in de slaapkamer, maar je zal merken dat je wat afstand tussen jou en je partner kan voelen. Tijd om dit bespreekbaar te maken! Maak duidelijk wat jouw wensen zijn en geef aan wat jij wel en niet fijn vindt. Sta open voor de beleving van je partner. Dit zal jullie relatie tot een diepere laag brengen. Ook de single Stier zal weinig liefde vinden deze maand. Tevens aan seks geen gebrek. Mei zal duidelijk in het teken staan van de lust en daar is eigenlijk helemaal niets mis mee. Pas echter op dat je jezelf niet voorbij loopt en onnodig anderen kwetst.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Je hebt je gedachten er niet helemaal bij in het begin van de maand. Je zit niet helemaal lekker in je vel en kunt wat onzeker zijn over je uiterlijk of de conditie van je relatie. Hierdoor vind je het soms lastig om je volledig te laten gaan in de slaapkamer. Praat met je partner over deze onzekerheden te communiceren of doe dingen waardoor je zelfvertrouwen omhoog gaat. Ga met je lichaam aan de slag door te gaan sporten of verwen jezelf met een nieuwe outfit of lingeriesetje. Probeer elke dag iets te doen waarvan je positieve energie krijgt en je onzekere gevoelens zijn zo weer verdwenen!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft ervaart – ondanks het lekkere weer buiten – wat minder energie aan het begin van de maand. De behoefte om dingen te ondernemen ontbreekt en je brengt de tijd met je partner het liefst door op de bank. Niks mis mee natuurlijk, maar probeer ondertussen wel gehoor te geven aan de verlangens van je partner. Wanneer je alleen maar aan je eigen wensen denkt, zullen de frustraties bij je partner steeds verder toenemen. Wil je partner het wel actief maken in de slaapkamer? Zoek dan een leuk standje uit waarbij hij of zij de leiding kan nemen!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw heeft een ongekend hoge seksdrift en laat de vonken er vanaf spatten in de slaapkamer. Voorkom dat je partner jouw hoge libido zat wordt door hem of haar extra in de watten te leggen tijdens de seks. Masseer het lichaam van je partner en trakteer je partner op een overweldigend G-spot of prostaat orgasme. Wat seks betreft wordt mei echt een topmaand! Het vinden van een nieuwe liefde blijkt voor de single Leeuw geen makkelijke opgave. Wanneer er geen kansen op liefdesgebied in het verschiet liggen, is het goed om jezelf een beetje liefde te geven. Zorg goed voor je lichaam door te gaan sporten of verwen jezelf met een nieuwe seksspeeltje.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Deze maand kan een beetje stroef op gang komen. Jij en je partner leven de laatste tijd een beetje langs elkaar heen de laatste tijd en dat komt de romantiek en intimiteit niet ten goede. Probeer wat tijd voor elkaar vrij te maken door middel van een date night of trakteer je partner op een heerlijk ontspannende massage. Maak van de seks geen vluggertje, maar ga voor een uitgebreide vrijpartij om jullie connectie te versterken. Die extra inspanning zorgt ervoor dat jij en je partner halverwege de maand weer dichter tot elkaar komen. Ook seks komt dan vaker op het menu!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De maand mei is voor jou de maand om al je nieuwe ideeën in werking te zetten! Oftewel, als Weegschaal zit jij in deze maand boordevol creativiteit en dit uit je in elk moment van intimiteit. Al gaat het om een knuffel of een romantisch diner, jij maakt er iets speciaals van! Je denkt wellicht al enige tijd na over nieuwe posities in bed en hoe je de seks langer kunt laten duren, maar je hebt de oplossing gevonden. Mei vraagt om veranderingen en hier voel jij je ook helemaal comfortabel bij. Ga op zoek naar uitdagingen, maar zorg dat je niet extreem radicaal te werk gaat. Doe het rustig aan. De maand is lang genoeg om meer uit je vrijpartij en andere intieme momenten te halen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Als Schorpioen heb jij het deze maand ietwat zwaarder dan normaal, en dan spreken we vooral over je emoties. Deze gaan alle kanten op en kunnen zelfs een bedreiging vormen binnen je relatie. Je partner en jij zullen niet geheel op een lijn zitten wat zorgt voor wrijving. Laat wel zien dat je om je partner geeft en uit dit niet in seks. Maak van de maand mei een maand waarin je dichter tot elkaar moet komen. Serieuze gesprekken kun je uitstellen, want alles draait om intimiteit. Maak een lange wandeling, pak eens uit in de keuken of ga samen masturberen. Bewaar de rust binnenin jezelf en haal het beste uit deze maand, hier zul je in de toekomst profijt van hebben.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Alle negativiteiten van de afgelopen periode vallen helemaal weg Boogschutter. Je voelt de positieve energie om je heen zweven en dit kun je in je voordeel gebruiken! Niet alleen in de slaapkamer, maar ook daarbuiten. Mei geeft je veel energie wat een verlangen voor nieuwe ervaringen aanwakkert en dit grijp je maar al te graag aan. De sleur heeft je relatie laten wankelen de afgelopen tijd, maar het is tijd om dit grondig aan te pakken. Ontdek wat jij lekker vindt, bespreek dit met je naaste en zorg dat hij hier iets mee kan tussen de lakens. Je kunt uitkijken naar een maand vol avontuur, romance en passie.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Je collectie met seksspeeltjes begint aardig groot te worden, maar wat doe je hiermee? Het is tijd om hier orde in te brengen Steenbok. Kijk samen of alleen tussen al je toys en bepaal waar je kunt uitdunnen. De maand mei vraagt om vernieuwing in je seksleven en hier kunnen nieuwe sextoys zeker aan bijdragen. Ook is het op zoek gaan en ontdekken van nieuwe standjes een weerzinwekkend goed idee. Je geest zal helderder worden als je je creatieve bed-ideeën tot uiting brengt en hier met je partner goed over kan praten. Dim de lichten, zet muziek op en voel de liefde dat mei je geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.302 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen wil natuurlijk een goede eerste indruk maken tijdens de eerste date. En om dat te kunnen doen, blijken wij mensen niet te schromen voor een leugentje om bestwil! Lees hier welke leugens mannen én vrouwen wel eens vertellen om goed voor de d…
3.302 keer bekeken