Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

8.573 keer bekeken

Onthuld: het geheim achter langdurig fantastische seks!

17 juli 2022,

geschreven door

Misschien is er al een paar jaar gepasseerd, wanneer de sleur langzaam jullie slaapkamer binnen komt sluipen. Snakken jullie naar betere seks? Dan is nú de hoogste tijd om jullie seksleven een oppepper te geven! Maar wat is eigenlijk het geheim achter een goed en gelukkig seksleven, wanneer je elkaar al door en door kent? In dit artikel vind je tips en tricks om de seks spannender te maken én te houden!

1. Maak seks een prio

Verdwijnt seks door jullie drukke leven steeds meer naar de achtergrond? Na een drukke werkdag lig je het liefst uitgezakt op de bank in je joggingpak, terwijl je een film aan het kijken bent. Zodra je uiteindelijk doodmoe op bed ligt, sluit je het liefst direct je ogen. Zonde, want seks zorgt er juist voor dat je verbonden blijft met elkaar.

Onthoud daarom dat je tijd vrij moet maken voor seks. Dat klinkt niet zo sexy, maar wanneer je dat doet, kan het wonderen doen voor jullie seksleven. Wanneer jullie leven zo hectisch is dat het er vaak bij inschiet, doe je er misschien zelfs wel goed aan om het gewoon in te plannen. En trouwens: “seks” staat een stuk leuker op je to do-lijstje dan “de vaatwasser uitruimen”!

Oh, en ga eerder naar bed. Simpel. Ben jij direct in dromenland zodra jij je kussen ruikt? Ga dan een uurtje eerder naar bed en vraag je partner mee. Als jij het bed induikt vóórdat je supermoe bent, kun je daar eens wat anders doen dan snurken

betere seks

2. Get kinky

Is het elke avond weer hetzelfde oude vertrouwde standje? Wordt voor de zoveelste keer hetzelfde riedeltje afgespeeld? Geen wonder dat het vuurwerk dan ontbreekt! Hoogste tijd om wat kink toe te voegen aan jullie slaapkamer. Probeer daarom eens wat nieuws uit! Wat dachten jullie van een duo-vibrator of cockring? Maar ook een bondage set of handboeien kunnen wonderen doen voor wat extra spanning tussen de lakens!

En wie weet heeft jullie relatie wel echt iets anders nodig… of laten we zeggen: iemand anders. Hebben julie het weleens gehad over een triootje of een seksfeestje? Als je je saaie seksleven nieuw leven in wil blazen en jullie staan hiervoor open, is dit écht iets wat jullie onder de loep moeten nemen!

3. Quality time

Dit klinkt misschien heel logisch, maar toch wordt het vaak vergeten. Zorg ervoor dat je voldoende tijd met elkaar doorbrengt. Spreek bijvoorbeeld af dat elke vrijdagavond jullie date night is. Ga samen iets leuks doen, bedenk om en om een leuke, intieme activiteit. Van een romantisch etentje tot een salsa cursus. Van samen kaarsen maken tot een body to body massage… samen shoppen en elkaar bekijken in de kleedhokjes? Zolang jullie maar echt tijd hebben om met z’n tweeën iets leuks te doen. Zonder afleiding van jullie werk of telefoon. Je zult zien dat deze intieme momenten een positief effect hebben op jullie libido.

4. Doe moeite

Wanneer jij je sexy voelt, zal je dat automatisch uitstralen. Zoek daarom een sexy lingeriesetje uit, zorg ervoor dat je haar goed zit en wees de beste versie van jezelf. Als we de deur uitgaan zorgen we dat we er goed uitzien. Maar zodra we thuiskomen trekken we vaak meteen iets gemakkelijks aan. Heel logisch, want thuis wil je chillen. Maar jij vindt het toch ook leuker als je partner z’n best doet? Een mooie outfit, een lekker parfum… We zien er op ons best uit als we de deur uitgaan, en dat is een gemiste kans. Steek dus iets meer moeite in je looks als je thuis bent, zodat je partner ook kan zien wanneer jij je best hebt gedaan.

“Als we de deur uitgaan zorgen we dat we er goed uitzien. Maar zodra we thuiskomen trekken we vaak direct iets gemakkelijks aan.”

Het gaat er niet om om hoe je eruitziet, maar om het feit dat jij moeite hebt gedaan. Toen jullie net samen waren ging jij echt niet zomaar, zonder voorbereiding, naar je partner toe. Nee, je dacht na over je outfit, keek wel tien keer in de spiegel of alles wel goed zat, poetste je tanden extra lang… je deed moeite. En dat is aantrekkelijk!

5. Time to play

Een erotisch spel brengt jullie diepste verlangens en wensen naar boven én gaat over onderwerpen waar jullie misschien nog nooit eerder over gepraat hebben. Het spel Ultiem Verlangen staat hierbij met stip op 1. Ultiem Verlangen bestaat uit een bord, twee pionnen en kaartjes met spannende vragen en seksopdrachten. Het bordspel is avondvullend en kan zo vaak gespeeld worden als jullie willen!

Zijn jullie na verloop van tijd uitgespeeld? Dan zijn er nog een heleboel uitbreidingspakketten die het spel nieuw leven inblazen! Denk aan de ‘Kinky Edition’, de ‘Travel Edition’ en de ‘Volume 1 uitbreidingsset’ (met nog meer opdrachten).

6. Spreek je waardering uit

Waardering is sexy. Doe jij elke avond de afwas, regel jij altijd het avondeten of ben jij degene die altijd zorgt voor een gevulde koelkast, maar krijg je nooit de waardering die je wil? Of doet jouw partner heel veel, maar neem je het eigenlijk voor lief? Probeer dan eens om jullie waardering naar elkaar uit te spreken. Ook al gaat het om kleine dingen als de afwas of het huishouden.  “Lieverd, ik vind het zo fijn dat je zo goed voor ons zorgt” of “ik zeg het niet vaak, maar ik waardeer alles wat je voor ons doet zo enorm!” Als jij begint, zal je partner je vast complimenten teruggeven. Wedden dat jullie hierdoor meer zin krijgen om elkaar te bespringen?

Hoe houd jij de seks spannend in je relatie? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het leven kan soms even tegenzitten, daar verander je niks aan. Waar je wel wat aan kunt veranderen is je instelling. Ben je positief ingesteld, dan zie je opeens overal lichtpuntjes. Celebrate life: het is namelijk geweldig! Vier het leven Uit onder…
1.103 keer bekeken