Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

13.453 keer bekeken

Ontdek welk lichaamstype jij hebt en welke sexy lingerie daarbij past!

29 december 2020,

geschreven door

Jouw lichaam is prachtig. Ongeacht jouw cupmaat of de cijfertjes op de weegschaal. Een prachtig lichaam verdient mooie lingerie. De juiste lingerie kan jouw lichaam nóg mooier maken, waardoor jij je sexy en zelfverzekerd voelt en dat kan jouw seksleven een fijne boost geven. Welke lingerie bij jou past, hangt van je lichaamstype af. Uiteraard hebben wij voor jou een overzicht met alle verschillende lichaamstypes én welke lingerie daar mooi bij past. 

Hart figuur

lichaamstype hart
Jouw schouders en borsten zijn het breedste gedeelte van jouw lichaam. Doordat jouw borsten redelijk wat volume hebben, is het belangrijk om voor een goed ondersteunende BH te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een beugel BH met grote cups. Om jouw heupen breder te laten lijken, kun je het beste kiezen voor een babydoll. Hiermee leg je namelijk de aandacht op jouw prachtige borsten, terwijl je door de uitlopende stof je heupen breder laat lijken. Een halterneklijn legt de nadruk op je schouders, dus als je dat niet wilt kan je het beste kiezen voor smalle rechte bandjes.

Appel figuur

lichaamstype appel
Jouw middel is het breedste gedeelte van jouw lichaam. Als je wil kan je kan jouw middel langer en smaller laten lijken door te kiezen voor een body met v-hals. Of kies ervoor om een sexy kimono te dragen, of je daaronder ook iets draagt laten we aan jou over 😉 Ook kan je kiezen voor een bralette die tot iets verder onder je borsten komt. Dit in combinatie met een hoge slip of string geeft de illusie van een smallere taille.

Peer figuur

lichaamstype peer
Jouw schouders, borsten en taille zijn wat smaller, vanaf jouw heupen wordt jouw lichaam breder. Kies voor een (strapless) balconette BH om de nadruk op jouw bovenlichaam te leggen en deze wat breder te laten lijken. Hoge slips of strings staan jou ook heel erg goed.

Zandloper figuur

lichaamstype zandloper
Jouw schouders en heupen zijn ongeveer even breed en je taille is smal. Hierdoor is jouw figuur erg symmetrisch. Dit kun je benadrukken door een strakke body, of een korset te dragen. Hier komen zowel jouw slanke taille als curves goed in uit. Deze look maak je helemaal af met een sexy paar kousen.

Recht figuur

lichaamstype recht
Jouw figuur is vrij recht. Jouw schouders, middel en heupen zijn even breed. Dit lichaamstype kan eigenlijk elke soort lingerie goed hebben. Wil jij je slanke vormen benadrukken? Ga dan voor een strakke body. Wil jij juist wat meer curves creëren? Kies dan een babydoll met een printje voor meer volume. Experimenteer met verschillende setjes en ontdek waar jij je het prettigste in voelt. Want wie zelfverzekerd is en zich mooi voelt, is ontzettend sexy.


Wat is jouw favoriete soort lingerie?

1 reactie

  1. Mis wel de dames met reconstructie en of amputatie, mijn vrouw heeft zich hierdoor lang onzeker gevoeld in de gangbare mode van o.a easytoys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

102.482 keer bekeken

Geschreven door

You love ‘m or you hate ‘m. Ha, grapje: Iedereen houdt van borsten! Grote borsten, kleine borsten, ronde borsten, druppelvormige borsten, hangende borsten en ongelijke borsten. Borsten zijn borsten en borsten zijn mooi, sensueel en soms sexy. Borsten…
102.482 keer bekeken