door SassySue

Weet jij welke soort billen jij hebt?

18 december 2017 door SassySue

Je kan er lekker op zitten, ze vullen je jeans én je kan er heerlijk op slaan. Billen. Wie is er nu niet gek op dit lichaamsdeel? Wij zijn in ieder geval dol op kadetjes. Zo dol zelfs, dat we hebben onderzocht welke verschillende soorten achterwerken bestaan. We kwamen tot deze vier soorten. Welke heb jij?

1. Vierkant

vierkante billen
Deze vorm billen ontstaat meestal door prominente heupbotten, of het hebben van love handles. Je zou zelfs zogenaamde hip dips kunnen hebben. Hierbij heb je een soort deukjes aan beide kanten van je heupen. Hierdoor zien jouw heupen en billen er niet helemaal rond uit. Strings en boxershorts passen goed bij deze vorm billen. Deze zullen comfortabel zitten én flatteren je figuur.

2. V-vorm

v-vorm billen
Wanneer je billen aan de bovenkant voller zijn dan aan de onderkant, dan is de kans groot dat jij V-vorm billen hebt. Deze vorm billen komt vaak voor bij dames op leeftijd. Lagere hormoonspiegels zorgen er namelijk voor dat je lichaamsvet anders wordt verdeelt. Boxershorts en slips zónder hoge uitsnede passen het beste bij deze billen. Let er vooral op dat je ondergoed de onderkant van je billen goed bedekt.

3. Rond

ronde billen
Ronde billen staan bekend onder verschillende namen. Zo worden ze ook wel O-vorm billen genoemd, of bubble butts. Kim Kardashian staat bekend om haar ronde billen, net als Jennifer Lopez. Ronde billen zijn doorgaans vol en perky. Zowel de onderkant als de bovenkant van de billen zijn goedgevuld, waar deze hun ronde uiterlijk aan te danken hebben. Deze billen hebben wat meer stof nodig om compleet te bedekken dan de andere soorten billen. Kies daarom voor strings en boxershorts met extra stretch. Een te kleine maat kan er voor zorgen dat het kruis in je ondergoed naar achter verschuift. Waardoor je een soort wedgie aan de voorkant krijgt. Dat wil je niet, kies dus liever voor een maatje groter!

4. Hartvormig

hartvormige billen
Deze billen zijn rond, met de nadruk op de onderste helft van de billen. Hierdoor lijken deze billen op een omgekeerd hartje. De billen en heupen zijn voller aan de onderkant. Hierdoor is het prettig om voor hoog uitgesneden ondergoed te kiezen. Zo voorkom je namelijk dat je ondergoed bij je benen te strak zit en gaat schuren. Met die reden is het ook beter om geen ondergoed met elastiek rond de pijpjes te dragen. Comfort boven alles!

Benieuwd naar andere lichaamsdelen? Neem dan hier een kijkje. En? Zie jij jouw billen in het lijstje staan? Deel het in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid