Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.456 keer bekeken

Doe mee met de EasyToys Zomer Bingo! Hoe geslaagd is jouw zomer tot nu toe?

16 augustus 2021,

geschreven door

Deze zomer is, net als die van vorig jaar overigens, een beetje anders dan anders. Een hoop evenementen konden geen doorgang vinden en een vakantie naar het buitenland was nog nooit zoveel gedoe als nu. Om te peilen of jullie toch nog een beetje een leuke en sexy zomer hebben gehad, hebben we deze EasyToys Zomer Bingo in het leven geroepen. Hoeveel vakjes kan jij afstrepen?

bingokaart

Hoeveel vakjes kon jij uiteindelijk afstrepen? Deel het met ons in een reactie!

6 reacties

  1. De uitjes heb ik allemaal mogen afstrepen, dat was al vrij vlot deze zomer! Ook het outfit gedeelte is dit jaar vrij simpel gegaan, even ervan uitgaande dat lingerie voor mannen ook telt. Alleen het seks gedeelte moet nog voltooit worden, aangezien ik nog niet op vakantie ben geweest. Maar hopelijk komt dat nog dit jaar!

    Overigens weet ik niet zeker of ik dat zand wel op de naarste plekken wil hebben, maar ach, alles voor de volle kaart toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

102.536 keer bekeken

Geschreven door

You love ‘m or you hate ‘m. Ha, grapje: Iedereen houdt van borsten! Grote borsten, kleine borsten, ronde borsten, druppelvormige borsten, hangende borsten en ongelijke borsten. Borsten zijn borsten en borsten zijn mooi, sensueel en soms sexy. Borsten…
102.536 keer bekeken