It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.050 keer bekeken

Bewezen: déze eigenschappen heeft de ideale man

26 augustus 2019,

geschreven door

Een strakke kaaklijn, een succesvolle carrière en ook nog eens een beest in bed. Er zijn zoveel eisen die vrouwen stellen aan de ideale man.  Maar wat zijn nou de belangrijkste kwaliteiten van een man in de ogen van een vrouw? Lees in deze blog wat vrouwen echt zoeken in een man!

De ideale man heeft doorzettingsvermogen


Een gezonde portie doorzettingsvermogen en in jezelf geloven helpt je doorgaans al een heel eind in de goede richting om dé ideale man te worden. Wees een man die ergens hard voor wil en kan werken. Ook wanneer het tegenzit. Een man die ondanks tegenslagen tóch doorzet om zijn dromen te verwezenlijken. Want een vent die opgeeft, is geen echte vent.

Hij beschikt over een goede portie humor

Je wint haar pas echt voor je als je over een goede portie humor beschikt. Eerlijk is eerlijk, een man met humor maakt het contact een stuk luchtiger en gezelliger. We willen een man die ons aan het lachen kan maken, maar ook om jou kan lachen.

“De ideale man heeft humor en maakt het contact daardoor een stuk luchtiger en gezelliger.”

Iedereen heeft een andere stijl humor, dus het kan zijn dat jullie de spijker totaal mis slaan. Des te leuker wanneer je iemand tegenkomt, die lacht om dezelfde flauwe moppen als jij. Probeer het niet te hard, maar lach om haar grappen en let op wat zij grappig vindt.

De ideale man is onafhankelijk


Mannen die hard to get spelen: enorm frustrerend, maar stiekem ook heel erg aantrekkelijk. We lopen te tieren en te schelden als hij niet snel genoeg antwoordt, maar wanneer hij wel binnen een minuut reageert vragen wij ons af of hij niets beters te doen heeft. Vrouwen willen namelijk onafhankelijke mannen, die zo veel mogelijk uit het leven halen. De ideale man is een man waarmee ze samen op avontuur kunnen gaan. Zo blijft het spannend en kan je nieuwe dingen ontdekken met elkaar.

Hij is te vertrouwen

Vrouwen hechten veel waarde aan een eerlijke en oprechte man. Dit betekent niet alleen dat hij te vertrouwen is, maar dit ook uitstraalt en laat blijken. De ideale man biedt een luisterend oor op cruciale momenten, maar ook bij kleine zaken. Zelfs wanneer je het verhaal al duizend keer gehoord hebt. Echt luisteren is zeldzaam.

“De ideale man biedt een luisterend oor op cruciale momenten, maar ook bij kleine zaken.”

Laat haar zien dat je wel te vertrouwen bent. Zodra zij merkt dat zij je kan vertrouwen, zal zij gaan kijken naar haar diepere zelf en haar geheimen met je delen. Wees daarbij ook eerlijk en open ik over wat jezelf doet en voelt.

De ideale man zit vol passie

Er bestaat geen grotere afknapper dan een leuke vent die geen passie toont. De ideale man heeft passie voor zowel jou als jullie relatie. Op emotioneel en fysiek gebied. Een man die de liefde met je bedrijft uit passie, en niet alleen uit lust. Maar ook een man die een eigen passie heeft. Of dit nou sport, werk of iets anders is. Niets is aantrekkelijker dan een man die voor iets of iemand één en al passie uitstraalt.

Welke kwaliteiten zoek jij in de ideale man en/of vrouw? Vul ons lijstje aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.398 keer bekeken

Geschreven door

Wait… what? Blijkbaar zijn mannen en vrouwen niet even monogaam. Nu is de mens sowieso van oorsprong al geen monogaam wezen, maar blijkbaar hebben de mannen nog iets meer last met het nastreven van deze relatievorm. Benieuwd hoe dat kan? Lees snel …
2.398 keer bekeken
1.796 keer bekeken

Geschreven door

Als jij dacht dat er geen romantiek meer te vinden is in de wereld, let dan even goed op! Want wat is er nou romantischer dan een hartvormig seksspeeltje? Juist, helemaal niks! Je hebt verschillende toys met de vorm van een hart, maar de Heart-On Ele…
1.796 keer bekeken