door CheekyCharly

Uit de friendzone ontsnappen doe je zo!

15 mei 2019 door CheekyCharly

Introduceert zij jou als haar beste vriend? En hoor je regelmatig de vraag ‘waarom kan ik niemand vinden zoals jij?‘ voorbij komen? Dan begeef jij je overduidelijk in de friendzone. Een plek waar jij je liever niet wil bevinden. Maar nu je er eenmaal bent gestrand, lijkt er geen ontkomen aan. Wij helpen je ontsnappen en zorgen dat je voortaan uit de handen blijft van deze gevreesde friendzone. 

1. Stop met voorspelbaar zijn 

Als vrouwen ergens op afknappen, dan zijn dat saaie en voorspelbare mannen. Mannen waarvoor ze geen enkele moeite hoeven te doen. Je doet alles voor haar, maar zelf verwacht je niets terug.  Op deze manier kan er ook geen aantrekkingskracht ontstaan tussen jullie, omdat je haar die prikkels niet geeft.

“Als vrouwen ergens op afknappen dan zijn dat saaie en voorspelbare mannen.”

Zorg er daarom voor dat je altijd een beetje vaag en mysterieus blijft. Wacht eens wat vaker met terug bellen of het beantwoorden van een appje. Durf tegen haar in te gaan. Laat je horen op momenten dat je dat nodig vindt. Zeg ook een keer ‘nee’. Hiermee laat je zien dat je grenzen stelt en een eigen mening hebt.

2. Flirt met haar

Wanneer jij nog nooit aan haar hebt laten merken dat je wat van haar wil, mag je ook niet van haar verwachten dat ze dat weet. Plaag haar daarom een beetje, daag haar uit. Wanneer je bepaalde spanning opbouwt is het duidelijker wat je intenties zijn.

Combineer het flirten met af en toe een aanraking. Toucheer haar arm als je iets tegen haar zegt, duw haar zachtjes wanneer je een pesterige opmerking maakt of trek haar naar je toe wanneer je een grapje maakt. Ze zeggen niet voor niets: “meisjes plagen, kusjes vragen”.

3. Wees een vent

Als kind werd je bijgebracht dat je eerlijk, beleefd en respectvol moet zijn naar een ander. Zo hoort het natuurlijk ook, maar op die manier ontsnap je niet uit de friendzone. Vrouwen houden van spanning, het onvoorspelbare en het feit dat je moeite voor iemand moet doen. Dit is dan ook de reden dat zij meestal voor de bad boy kiezen.

“Vrouwen houden van spanning, het onvoorspelbare en het feit dat je moeite voor iemand moet doen.”

Dus, wil je uit de friendzone ontsnappen? Omarm je mannelijkheid en laat eens wat vaker mannelijk gedrag zien. Daag haar uit, wees dominant, kom voor jezelf op en wees vastberaden.

4. Neem afstand

Het nemen van afstand in zowel communicatie als in de frequentie van ontmoetingen is om een aantal redenen belangrijk. Ten eerste verhoog je, als je dit op de juiste manier doet, jouw “waarde”. Niets meer dan een gevalletje vraag en aanbod. Jouw aanwezigheid moet niet vanzelfsprekend zijn. Doe haar verlangen naar meer. Zorg ervoor dat het leuk is als je er bent, maar wees niet altijd beschikbaar.

Daarnaast creëer je met deze ruimte de mogelijkheid om te gaan spelen met het beeld dat ze van jou heeft. Ze moet jou niet meer als maatje gaan zien, maar als een potentiële lover. Als ze jou te vaak ziet, is de kans groot dat het beeld dat ze van jou heeft niet gaat veranderen.

Heb jij nog een gouden tip om uit de friendzone te ontsnappen? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid