door CheekyCharly

Volgens vrouwen is dit dé ideale penislengte

3 januari 2019 door CheekyCharly

Mannen opgelet! Er is onderzoek gedaan naar de ideale afmetingen van penissen, uitgevoerd door UCLA en de Universiteit van New Mexico. De resultaten van dit onderzoek vind je terug in deze blog.

De gemiddelde penislengte

Bij 95 procent van de mannen is de lengte van de penis in hangende toestand tussen de 6,5 een 11,5 centimeter. In opgewonden staat is dat tussen de 10,5 en 16 centimeter. Hierbij is ook vastgesteld dat slechts 2,28 procent van de mannelijke bevolking een buitengewoon kleine penis heeft en eenzelfde percentage een ongewoon groot geslachtsdeel bezit.

Het opmeten van de penis

Om te weten of jij aan de standaard voldoet, is het allereerst zaak om de lengte van de penis goed te meten. Dit doe je door hem in zowel slappe als stijve toestand aan de bovenkant (buikkant) op te meten. Vanaf je schaambeen, waar de penis begint, tot het topje van de eikel. De omtrek meet je op het dikste gedeelte.

Feit: De penislengte is niet afhankelijk van testikelgrootte, schoenmaat, leeftijd en vingerlengte.

Resultaten onderzoek 

Aan het onderzoek, uitgevoerd door UCLA en de Universiteit van New Mexico, deden in totaal 75 vrouwen mee.  Zij kregen hierbij 33 blauwe, 3D-geprinte fallussen van verschillende lengtes en diktes aangeboden. Vervolgens werd hun gevraagd om de nep-penis te kiezen die hun het meest geschikt leek voor een lange relatie en voor een onenightstand.

De vrouwen kozen over het algemeen een penis die rond de 16 centimeter lang en met een omtrek van 12,2 centimeter was voor een relatie, en 16,2 centimeter lang met een omtrek van 12,7 centimeter voor een onenightstand. 

Ben jij tevreden met de uitslagen van dit onderzoek? Deel het met ons in de reacties. 

Reageer

Gerelateerde berichten

11 reacties op Volgens vrouwen is dit dé ideale penislengte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid