Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

418 keer bekeken

Adventskalender gespot? Win een jaar gratis toys!

3 november 2023,

geschreven door

We hebben opwindend nieuws voor je! Spot jij namelijk onze megagrote adventskalender in de stad, dan kun je kans maken op een heel jaar lang gratis seksspeeltjes! Hoe je mee kan doen? Dat leggen we uit.

Kun jij onze adventskalender vinden?

Aftellen naar kerst is nog nooit zo spannend geweest als met de Naughty & Nice Adventskalender 2023. Om jou ook alvast in de (kerst)stemming te brengen, verspreiden we vijf zeer groot geschapen adventskalenders door het land 😉

adventskalender

Je kunt de adventskalender vinden in

  • Emmen
  • Eindhoven
  • Almere
  • Zaandam
  • Tilburg

Een jaar lang gratis sextoys

Heb jij onze adventskalender gevonden in een van de bovenstaande steden? Dan heb je de unieke kans om een jaar lang gratis toys te winnen.

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen, is via de QR code op de voorkant de adventskalender met korting aanschaffen!

Let op: De adventskalenders konden eerst open en dicht, maar wegens de storm moest dit worden aangepast.

Liever thuis bestellen?

Wil je liever niet meedoen aan de winactie, dan kun je de adventskalender natuurlijk ook gewoon via onze webshop bestellen.

Heb jij de adventskalender al gespot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.392 keer bekeken

Geschreven door

Heet kaarsvet op je partner laten druppelen kan een hele intense massage of erotische BDSM-ervaring opleveren. De verfijnde hitte en geweldige sensaties van heet kaarsvet kunnen de huid extra gevoelig maken, waardoor je partner sensitiever wordt voo…
23.392 keer bekeken