Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

449 keer bekeken

Steak and Blow day

10 maart 2016,

geschreven door

Maandag 14 maart is het steak and blow day! Deze internationale dag is in het leven geroepen door, jawel, mannen! Zij vonden dat het hoog tijd werd voor een tegenhanger van het commerciële en volgens hen te romantische Valentijnsdag. Steak and blow day is de simpelste feestdag van het jaar. En simpel is waar mannen natuurlijk van houden. Mannen vinden dat zij vooral moeite doen op een dag als valentijn en ze zijn te verlegen of te trots om toe te geven dat ze zich vergeten voelen. Volgens vrouwen is de feestdag vooral in het leven geroepen door mannen die te lui zijn om moeite te doen met valentijn en die een excuus zoeken om zichzelf in de picture zetten.

Waar je haar normaal gesproken met Valentijnsdag verrast met bloemen, chocola of een romantisch diner bij kaarslicht, is het tijdens ‘biefstuk en pijp’- dag hele andere koek. Naja, koek.. Het laat natuurlijk weinig aan de verbeelding over wat de bedoeling is van deze bijzondere feestdag voor mannen. Steak blow day is simpel en doeltreffend en volgens mannen de perfecte gelegenheid voor vrouwen om hun genegenheid eens te tonen. Maar hoe pak je dat dan aan als vrouw?

Wissel je routine alleen op steak and blow day

Wil je hem eens echt verwennen en je liefde laten blijken? Wissel dan eens af met je routine. Tijdens steak en blow day kun je hem natuurlijk heel goed verwennen met een verrassende blowjob. Ga je normaal gesproken recht op je doel af? Tease hem dan nu eens! Het mag dan wel zijn dag zijn, maar dat hoeft niet te betekenen dat hij meteen krijgt wat hij wil. Zoen hem eens op plekjes waar je hem nooit zoent. Vergeet bijvoorbeeld zijn tepels niet, zoen de binnenkant van zijn dijen en masseer zijn ballen eens. Wil je hem helemaal gek maken en de perfecte blowjob geven? Wissel dan af met een glijmiddel met smaakje, voeg een ijsklontje toe of gebruik een speciale lipgloss. Wedden dat hij het niet meer heeft?

Zet je multitask charmes in de strijd

Wedden dat je hem hier helemaal wild mee maakt en dat hij iedere Valentijnsdag in vervolg compleet in het teken zet van jou? Misschien zelfs wel ieder weekend! De meeste mannen zijn dol op vlees. Dus wat kun je beter doen dan zijn favoriete eten maken? Bak die biefstuk, lamskoteletjes of zijn favoriete stukje kip en dien het op op een mooi gedekte tafel welke voor hem gedekt is. Zorg voor een groot tafelkleed dat helemaal over de tafel heen valt. Dien zijn favoriete maal op en kruip zelf onder de tafel! Tijds jullie speciale diner laat je hem niet alleen genieten van zijn heerlijk gebakken stukje vlees, ook van jouw orale kunsten! Zoveel sensaties tegelijkertijd heeft hij vast nog nooit meegemaakt! Steak and blow day en misschien ook valentijn zullen voor jullie nooit meer hetzelfde zijn!

  • Geen producten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

74.832 keer bekeken

Geschreven door

De meeste vrouwen hebben inmiddels wel eens over Womanizer en Satisfyer gehoord, twee beroemde merken die met hun sextoys al menig vrouw tot een heerlijk hoogtepunt heeft gebracht. Beide merken hebben al een vrij grote collectie luchtdrukvibrators op…
74.832 keer bekeken