Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Ga de uitdaging aan: laat je wildste fantasieën uitkomen

24 oktober 2022,

geschreven door

Deze week staat in het teken van uitdaging en durven! Wij dagen je uit om je comfort zone te verlaten en nieuwe dingen te ontdekken. Speel, leer, ervaar en creeër een spannend (seks)leven voor jezelf met je eigen fantasieën!

Nieuwsgierigheid boven angst

We hebben allemaal geheime fantasieën, die geheim blijven omdat we denken dat het gek, gênant of onmogelijk is. Maar vaak is de échte reden dat we gewoon bang zijn. Wij dagen je uit om je nieuwsgierigheid de overhand te laten nemen en angst de deur te wijzen! Deze week is het perfecte moment om eindelijk te doen wat je stiekem al heel lang wil… Laat je wildste fantasieën uitkomen!

Laat je wildste fantasieën uitkomen!

Dit kan van alles zijn. Van seks op een andere plek, de Dominante rol aannemen in plaats van de onderdanige rol tot een trio regelen of een parenclub bezoeken. Of misschien is het wel iets milder, zoals een keer bovenop tijdens de seks, een seksspeeltje gebruiken of kijken of het lukt om op een andere manier klaar te komen. Wat jouw geheime fantasie ook is, laat het uitkomen!

Waar ben je bang voor?

Ja echt, waar ben je bang voor? Wat is het ergste wat er kan gebeuren? Dat het tegen valt en dat je het toch niet lekker vindt? Dan stop je en dan kan je het in ieder geval van je lijstje afstrepen! Of ben je bang dat iemand je raar vindt? Lees dan deze tips om je fantasie op de beste manier met je partner te bespreken. Als het namelijk goed is, respecteren jij en je (bed)partner elkaar genoeg om open en eerlijk over dit soort dingen te praten, zonder vooroordelen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je partner niet zo in to jouw fantasie is en dat moet jij dan natuurlijk ook respecteren. Maar bekijk dan samen wat jullie wél kunnen proberen.

fantasieën

Fantaseren vs. willen

Er zijn trouwens ook genoeg fantasieën waarvan je helemaal niet wíl dat ze uitkomen. Soms is het juist sexy om het bij fantaseren te houden. En sommige fantasieën gaan een béétje ver. We worden nou eenmaal vaak geprikkeld door dingen die een beetje stout, fout of verboden zijn. De vriendin van je broer… de vriend van je zus… je schoonmoeder? Schaam je niet als jij wel eens over zo iemand gefantaseerd hebt! Je bent niet de enige. Maar maak je je zorgen? Lees in dit artikel van onze seksuoloog wat je kan doen als je denkt dat je fantasie té ver gaat of jou een rotgevoel geeft.

De fantasie die je wel wil uit laten komen

Terug naar de fantasie die van jou wél werkelijkheid mag worden. Hoe doe je dat? Wij hebben een klein stappenplan voor je samengesteld

Maak voor jezelf duidelijk wat je wil

Voordat jij het je partner duidelijk kan maken, moet je zelf goed weten wat je wil. Is je fantasie een trio? Bedenk dan hoe je dit voor je ziet. Een trio met twee mannen en één vrouw is heel anders dan een trio met twee vrouwen en één man. Of wil je juist voor drie vrouwen/mannen gaan?

En wil je dan dat het met iemand is die jullie al kennen of moet het een onbekende zijn? Wil jij de persoon uitzoeken of mag je partner dat doen? Mag er wél gepentreerd worden of heb je dat liever niet? Etcetera, etcetera, etcetera! Zoals je ziet zijn er ontelbaar veel vragen! Zorg dat jij op alle vragen een antwoord hebt voordat je het met je partner bespreekt, zodat hij/zij ook precies weet wat jij verwacht.

“Zorg dat jij op alle vragen een antwoord hebt, voordat je het met je partner bespreekt.”

Bespreek met je (seks)partner wat je wil

Als jij alles op een rijtje hebt, kan je het gesprek met je partner aangaan. Als je partner het ook een leuk idee vindt, maar een paar dingen liever anders ziet, kunnen jullie daar nu over praten. Maar omdat jij alles duidelijk hebt, zal je niet zo snel consessies doen waar je eigenlijk niet achter staat.

Bespreek dit trouwens op een goed moment als jullie allebei nuchter, gefocust en rustig zijn. Bijvoorbeeld na het eten als jullie aan tafel zitten of tijdens een rustgevende natuurwandeling.

EasyToys Adventskalender

Een leuke manier om rustig te beginnen met jouw fantasieën uitspreken en ontdekken is het gebruik van de EasyToys Adventskalender. Met deze kalender ontdek je toys en producten die je misschien zelf niet zou hebben gekocht. Het is een hele leuke manier om wat spanning in de slaapkamer te brengen. Door op deze manier samen te ontdekken en experimenteren, zal het veel makkelijker worden om daarna een stapje verder te gaan.

Probeer en accepteer

Dan is er nog maar één stap: ga lekker aan de slag en accepteer als ook het toch leuker bleek toen het slechts een fantasie was! Je komt er tenslotte alleen maar achter door het te doen

Wat is jouw grootste seksuele fantasie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.706 keer bekeken

Geschreven door

Op 11 november is het Singles Day en om dat te vieren hebben we de leukste en meest handige blogs voor single mannen in één handig overzicht geplaatst. Doe er je voordeel mee en haal het meeste uit je vrijgezellenperiode! Singles Day blogs: Top …
20.706 keer bekeken