NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.424 keer bekeken

8 Do’s en Don’t’s voor een mindblowing orgasme!

20 augustus 2018,

geschreven door

Een orgasme varieert in frequentie en in intensiteit. En soms lukt het helemaal niet. Dat komt bij veel vrouwen regelmatig voor. Toch zijn er een aantal leefgewoontes die ervoor kunnen zorgen dat je jouw seksuele activiteit met een fantastisch hoogtepunt kunt afsluiten. Lees hier onze do’s en don’t’s  om tot de climax te komen!

De 8 do’s en don’t’s voor een fantastisch orgasme

1. Do: voorspel!

Het lijkt misschien niet belangrijk, maar voorspel is voor vrouwen essentieel voor het behalen van een hoogtepunt. In tegenstelling tot mannen, worden vrouwen niet door testosteron gestuurd. Ze hebben dus wat meer opwarming nodig! Sla je het voorspel over, dan is het lichaam niet voldoende opgewarmd om tot de climax te komen.

2. Don’t: diep in het glaasje kijken

Ook de consumptie van drank heeft invloed op jouw orgasme. Alcohol verdooft, het maakt je mond en vagina droog en het vertraagt het zenuwstelsel. Na meer dan drie alcoholische consumpties wordt het moeilijker om een orgasme te bereiken. Koffie daarentegen werkt wel bevorderlijk. Maar ook hier geldt; drink met mate.

3. Don’t: een stille muis zijn

Proberen stil te zijn, is niet bevorderlijk voor het bereiken van een hoogtepunt. Je bent dan te veel geconcentreerd om geen geluid te maken. De focus ligt dan niet op je lichaam en het genot dat je beleeft. Dat is natuurlijk niet handig als tot een waanzinnig orgasme wil komen.

Pas op met cholestorolrijk voedsel, zoals kaas. Dit verslechtert de bloedtoevoer, waardoor je moeilijker tot een orgasme komt.

4. Don’t: je orgasme faken

Fake it till you make it: een uitdrukking die misschien helpt bij je carrière, maar in de slaapkamer dodelijk is. Een orgasme faken zorgt er misschien voor dat je jouw partner geen slecht gevoel geeft, maar staat een echt orgasme in de weg.

5. Do: solo-seks!

Als jij jouw lichaam goed kent, weet je precies wat je lekker vindt en dat kan helpen om tot een hoogtepunt te komen. Ook is het zo, dat hoe vaker je klaarkomt, hoe makkelijker het wordt. Oefening baart dus ook hier kunst!

6. Do: spice up your food

Naast drankconsumptie kan ook eten invloed hebben op je orgasme. Cholesterolrijk voedsel, zoals bijvoorbeeld kaas, is slecht voor je bloedtoevoer. Pittig eten kan wel helpen, maar pas op dat je daar geen opgeblazen buik en winderigheid van krijgt.

7. Don’t: afleiding

Afleiding in de slaapkamer is een veelvoorkomende oorzaak die jouw orgasme geen goed doet. Of het nu een telefoon is die blijft piepen, te veel rommel of onzekerheid hoe je eruit ziet, het helpt je niet. Zorg er dus voor dat je niet afgeleid wordt en go with the flow.

Tip! Houd apparaten zoals een tv, laptop, tablet en je mobiel uit de slaapkamer, zodat jullie optimaal van elkaar kunnen genieten.

8. Do: sokken in bed geeft je héél veel pret

Koude voeten hebben invloed op je orgasme, zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit Groningen. Warme voeten geven een kalmerend signaal af aan je hersenen. En doordat je je veilig voelt, is het gemakkelijk om tot een hoogtepunt te komen.

Wat is jóúw ultieme DO voor een fantastisch orgasme!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.206 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn ontzettend veel synoniemen te verzinnen voor (seksuele) woorden, waaronder ook voor het woord ‘vagina’! Soms zijn ze onwijs grappig gevonden of spreken ze meer tot de verbeelding dan het oorspronkelijke woord. Wij hebben een mooie lijst k…
4.206 keer bekeken