Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.145 keer bekeken

Zelf een dildo maken met de Dildo Maker!

6 april 2018,

geschreven door

Met de Dildo maker tover je de gekste voorwerpen in een handomdraai om tot een seksspeeltje. Klinkt goed toch?

De Dildo Maker

Met de Dildo maker kan jij elk lang voorwerp van een mooie ronde eikel voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een wortel, een stuk hout, of een HEMA worst. Natuurlijk zijn niet alle voorwerpen geschikt om naar binnen te brengen, maar dat zien we eventjes door de vingers. Het idee is leuk in ieder geval!

dildo maker
voorbeelden dildo maker

Het begon in Oostenrijk

De Dildo Maker is een uitvinding van een Oostenrijkse ontwerper genaamd Francesco Morackini. Met de gedachte dat een goed product emoties moet kunnen los wekken bij zijn gebruikers, kwam Francesco uiteindelijk met het idee voor de Dildo Maker. De Dildo Maker is gebaseerd op de Loewy puntenslijper uit 1933, die vroeger veel op scholen werd gebruikt.

Hebben?

Mocht je interesse hebben om de Dildo Maker in huis te halen, dan moeten we je helaas teleurstellen: de Dildo Maker is alleen bij een concept gebleven. En misschien is dat maar goed ook. Er liggen immers al genoeg mensen in het ziekenhuis omdat ze vreemde voorwerpen naar binnen hebben gebracht

Heb jij wel eens een ander voorwerp dan een seksspeeltje gebruikt om aan je trekken te komen? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

  1. Is het ook mogelijk om zelf een penis sleeve te maken? Niet dat mijn erectie veel groter moet worden, maar voor t speelse/geile effect en ook om zaadlozing uit te stellen, dus minder gevoelig maken. Beter n ander materiaal dan silicone?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.894 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag is het de Dag van de Biseksualiteit! Uiteraard kunnen we dat niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Want hoewel biseksualiteit steeds meer geaccepteerd wordt, gaan er veel vooroordelen en mythes rond, die door velen nog steeds als waarheid…
1.894 keer bekeken