door SassySue

Dit is wat je moet weten over 24/7 BDSM!

16 juni 2023 door SassySue

BDSM komt in verschillende vormen en maten, er is voor iedereen wel wat! Er zijn veel mensen die hun activiteiten graag beperken tot de slaapkamer. Maar vandaag introduceren we jullie kort aan de 24/7 BDSM lifestyle. Voor mensen die nét een stapje verder willen gaan in hun relatie.

Waar staat 24/7 BDSM voor?

BDSM is niet altijd alleen iets om je seksleven een snelle boost te geven. Het kan ook een levenswijze zijn. Er zijn namelijk stellen die 24 uur per dag, 7 dagen per week BDSM toepassen in hun relatie! Dit wordt ook wel de 24/7 lifestyle genoemd. Hierbij staat vooral de machtsverhouding tussen beide partners centraal.

Wat houdt het in?

De lifestyle kan veel verschillende vormen aannemen. Naast 24/7 BDSM is er ook nog TPE (Total Power Exchange) en Master/slave, afhankelijk van de verschillende behoeftes van zowel Dom (dominante partner) als sub (onderdanige partner). Soms is de sub voornamelijk een bediende. Deze sub moet voor het huishouden zorgen en bijvoorbeeld een verplicht uniform aan. Andere subs krijgen een andere invulling. Zij dragen bijvoorbeeld altijd een collar of moeten opdrachten uitvoeren wanneer de Dom dit aangeeft. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat de sub vaak complete controle geeft aan de Dom.

Fact! Er zijn stellen die 24 uur per dag, 7 dagen per week BDSM toepassen in hun relatie.”

Houd het realistisch

De meeste lifestylers zijn natuurlijk niet altijd bezig met heftige BDSM. Zij hebben vaak verplichtingen zoals werk en familie die hun leven beïnvloeden. Iedere lifestyler gaat hier dan ook anders mee om. Daarnaast is het niet realistisch om onafgebroken iemand te domineren of je te laten domineren. Het zal daarom meer weg hebben van een langzame opbouw naar een scène toe. Als een vonk die wacht om te ontvlammen 😉

Ben jij geschikt voor de lifestyle?

Ben jij bereid om alles te doen wat de Dom van jou verlangt? Of ben jij bereid om de grote verantwoordelijkheid te dragen om voor je sub te zorgen? Niet iedereen is hiervoor geschikt, want het is een ingrijpende verandering waar je niet zomaar aan begint. Het is daarom belangrijk om veel onderzoek te doen, zowel naar de lifestyle als naar je eigen behoeftes.
Houd in gedachte wat je harde grenzen zijn en die van je partner. Wees verantwoordelijk en creëer duidelijke regels. En onthoud: aan het einde van de dag hoort het nog steeds een fijne liefdesrelatie te zijn.

Ben jij geschikt voor deze lifestyle, of doe je hier al actief aan? Deel je verhaal in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

5 reacties op Dit is wat je moet weten over 24/7 BDSM!

  • Helaas is het een niet vaak voorkomende lifestyle die je zal vinden. Aanbod is helaas weinig maar voor de echte fanatieker is dit een MUST(mij dus). In België is uit onderzoek bewezen dat Bdsm in een relatie, de relatie juist versterkt.

  • ik als slavin heb contact om 24/7 bij een Dominant echtpaar te komen wonen. Nog nooit is gesproken over de menstruatie perikelen van de slavin. Is het zo dat dit onderwerp bij de tijd dat het zich voordoet afwachtend van de reactie de D’s moet worden besproken?

  • Het concept 24/7 tpe bdsm in een pure vrouwen omgeving (dames kapsalon/studentenhuis/prive damesclub of iets dergelijks) is voor mij als levenslange erotisch onderdanige stoere mannelijke slaaf de ultieme fantasie die altijd maar weer voor opgewonden vlinders in mijn buik zorgt.

    Maar ik weet ook dat dit vanwege mijn werk, rijke sociale omgeving en vele sportieve activiteiten nooit zou kunnen. Toch … mogelijkheden voor dagdelen of zelfs dagen … wie weet… dromen mag en zolang er maar absolute discretie zou zijn, zeg ik eis me maar op voor een keuring en wie weet…

    gewillige groet slaveboyrobzwolle

    • Als aanvulling op bovenstaande: google maar op mijn naam voor meer info plus een whatsapp nummer waarop ik te bereiken ben…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid