Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

1.260 keer bekeken

Hyphefilie: opwinding door zachte materialen

13 november 2020,

geschreven door

Het is weer vrijdag! Dat betekent: weekend én een nieuwe fetisj die wij uitlichten. Want je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj hyphefilie uit. Als je wil weten wat dit inhoudt, moet je snel verder lezen.

hyphefilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksuele opwinding door het aanraken van zachte materialen.

Bij de fetisj hyphefilie wordt seksuele opwinding ontleent aan het aanraken van haar, vacht, huid of bepaalde zachte stoffen. De fetisjist geniet tijdens de seks bijvoorbeeld van het aanraken van de huid of het haar van zijn partner. Ook kan het dragen of aanraken van bepaalde zachte stoffen de nodige opwinding teweeg brengen. Zoals bij veel andere seksuele fetisjen, is er geen wetenschappelijke overeenstemming over de oorzaak van hyphefilie. Het kan heel goed zijn dat je per toeval ontdekt dat bepaalde aanrakingen jouw seksuele gevoelens geven. Wanneer die associatie eenmaal gelegd is, kan het voorkomen dat je (onbewust) vaker deze sensatie zal willen ervaren.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.070 keer bekeken

Geschreven door

Van jezelf houden klinkt in vele opzichten makkelijker dan dat het eigenlijk is. Hou jij écht van jezelf? Hoe kan je leren om jezelf te accepteren zoals je bent? In dit artikel vind jij 8 tips om meer zelfliefde te ontwikkelen. Met meer zelfliefde m…
4.070 keer bekeken