Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

469 keer bekeken

Nu zit ook jij op de Bitcoins!

21 september 2018,

geschreven door

Onze favoriete nerds van Geeky Sextoys hebben weer een nieuwe serie toegevoegd aan hun assortiment. Naast alle seksspeeltjes die zijn vormgegeven naar figuren uit series en films, hebben ze nu ook seksspeeltjes gebaseerd op cryptovaluta. Bitcoinfetisjisten eat your heart out!

Crypto seksspeeltjes, wat is dat?

Bitcoins, en ook de andere digitale munten die in omloop zijn, zijn de afgelopen jaren enorm in prijs gestegen. Ineens had iedereen spijt dat ze niet op tijd waren ingestapt. Waar een bitcoin in 2011 nog geen 3 euro koste, ben je vandaag de dag meer dan 6000 euro kwijt voor een enkele munt.

Heb je het geld niet liggen om nu nog in te stappen in de wereld van Bitcoins? Dan is er misschien iets waarmee je toch mee kunt liften op de hype. En mocht je al wel digitale muntjes hebben, dan is het toch wel heel erg lekker om de koers in de gaten te houden terwijl je op een BTC dildo zit!

buttplug set

De collectie

Geeky Sextoys heeft een dildo, ballgag en buttplug set uitgebracht, allen uitgedost in het goud en met het Bitcoin logo prominent aanwezig. Heeft je partner teveel praatjes over hoeveel geld hij straks wel niet gaat verdienen? Leg hem dan snel het zwijgen op met de Bitcoin ballgag! En ben je een arme sloeber, maar wil je wel een keer weten hoe het voelt om op geld te zitten? Dan is de buttplug set je vriend!

Mensen zijn zo bezig met hun bitcoins dat ze er net zo goed de liefde mee kunnen bedrijven. Wij snappen dit concept daarom wel. De speeltjes mogen overigens wel wat kosten. Voor de volledige buttplug set ben je maar liefst € 140,- kwijt. Heb je al een hoop geld weten te verdienen met deze bitcoins? Dan zijn deze bitcoin seksspeeltjes zo afgeschreven natuurlijk!

Zou jij een crypto seksspeeltje in je nachtkastje willen hebben? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De ene doet het graag en de ander vindt het maar vies. Maar wat voor effect heeft sperma slikken nu eigenlijk op het lichaam? Is zo’n kwakje slecht voor de gezondheid, of valt er toch nog zekere voedingswaarde uit te halen? We leggen de feiten en de …
25.568 keer bekeken