Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.256 keer bekeken

Wat jouw favoriete kleur zegt over je seksleven

26 maart 2020,

geschreven door

Kleuren hebben een behoorlijke invloed op ons leven. Ze vertellen ons niet alleen iets over onze persoonlijkheid en karakter, maar zeggen ook iets over de persoon die je bent tussen de lakens. Wil jij weten wat jouw favoriete kleur zegt over jouw seksleven? Lees dan snel verder!

Wit

Liefhebbers van wit zijn puur, maagdelijk en loyaal. Ze zijn vaak onderdanig omdat ze ervan houden de vrede te handhaven en denken dat ze dit kunnen doen door hun partner te behagen. Wat seksualiteit betreft, zijn liefhebbers van wit meestal erg conservatief. De meeste liefhebbers van de kleur wit hebben moeite met het tonen van genegenheid op openbare plaatsen.

“Wat seksualiteit betreft, zijn liefhebbers van wit meestal erg conservatief.”

Zwart

Zwart is een verleidelijke kleur en kan geassocieerd worden met kracht en elegantie. Volgens de kleurenpsychologie is het bekend dat mensen die van zwart houden een hoop verborgen fantasieën hebben. Het geeft ook aan dat de persoon mysterieus, stijlvol en autoritair is. Mensen die van zwart houden, houden misschien ook van BDSM of bondage en dominantie. Dit zijn vaak sterke, stabiele mensen die hun partners graag beheersen. Je bent absoluut geen open boek en je partner moet misschien heel hard werken om die lagen te verwijderen. Je hebt echter de charme om je geliefden terug te laten komen voor meer.

Grijs

Grijs is een neutrale kleur die in het midden ligt van zwart en wit. Als grijs je favoriete kleur is, ben je een meester in het vermijden van confrontaties. Mensen met grijs als lievelingskleur zijn vaak besluiteloos en onzeker. Wanneer je seks hebt, is het bijna nooit alleen voor het plezier – er is altijd een extra bedoeling bij. Misschien wil je zwanger worden, of wil je iets anders van je partner.

“Wanneer grijs je favoriete kleur is, ben je een meester in het vermijden van confrontaties. Ook ben je vaak besluiteloos en onzeker.”

Roze

Roze is een van de meest populaire sensuele kleuren. Het is een verre neef van rood als het gaat om seksualiteit. Waar rood vooral passie en lust aanwakkert, heeft roze meer betrekking op romantiek. Liefhebbers van roze zijn erg liefdevol en zorgzaam; ze zullen altijd hun best doen om hun partner een goed gevoel te geven. Ze zijn geboren romantici en zijn dol op het verzorgen van hun partners.

Geel

Geel is een vrolijke kleur! Mensen die van deze kleur houden zijn van nature optimistisch en hoopvol. Ze zijn vaak warme, vrolijke en intellectueel stimulerende minnaars. Liefhebbers van geel zijn vaak aantrekkelijk en aangenaam in de omgang. Aan de andere kant kan deze kleur soms wijzen op instabiliteit en excentriciteit. Mensen die van geel houden, staan vaak bekend om plotselinge bevliegingen en spontaniteit in de slaapkamer.

“Liefhebbers van geel zijn vaak aantrekkelijk en aangenaam in de omgang. Aan de andere kant kan deze kleur soms wijzen op instabiliteit en excentriciteit.”

Oranje

Oranje liefhebbers zijn meestal warme, levendige en flamboyante mensen. Het zijn vaak risiconemers en enorm extravert en ongeremd in bed. Oranje duidt ook vrouwelijke energie en scheppingsenergie aan. Aan de andere kant staan liefhebbers van oranje bekend als exhibitionisten en zijn ze vaak overmoedig of zelfs afhankelijk van hun partners.

Paars

Paars combineert de stabiliteit van blauw en passie van rood. Ook hebben mensen met deze favoriete kleur vaak iets mysterieus over zich. Mensen die van paars houden hebben vaak een extravagante levensstijl en leven in een droomwereld.

Rood

Geen enkele andere kleur heeft zoveel betrekking op passie, romantiek en lust als rood dat doet. Het feit dat alleen al het zien van de kleur rood de bloeddruk verhoogt, geeft aan dat de kleur seksueel stimulerend en opwindend is. Bruiden in China en India dragen vaak rood tijdens hun eerste nacht om hun partner extra te prikkelen. Mensen die van rood houden zijn gemakkelijk te plezieren en te stimuleren. Verf je slaapkamerwanden rood en je hebt altijd zin in seks!

“Het feit dat alleen al het zien van de kleur rood de bloeddruk verhoogt, geeft aan dat de kleur seksueel stimulerend en opwindend is.”

Blauw

Blauw geeft een persoon aan die kalm, vredelievend en vaak afstandelijk is. Dit is een koude, eenzame kleur die zelfs op een saai seksleven kan wijzen. Mensen die van blauw houden, zijn vaak uitstekende partners – ze zijn eerlijk, stabiel, betrouwbaar en uiterst loyaal. Ze kunnen echter wel koud en afstandelijk over; ze hebben vaak wat tijd nodig om op te warmen voor een nieuw persoon. Het zijn de mensen die veel controle hebben over hun emoties. Blauw geverfde slaapkamers bevorderen rust en ontspanning.

“Mensen die van blauw houden, zijn vaak uitstekende partners – ze zijn eerlijk, stabiel, betrouwbaar en uiterst loyaal.”

Groen

Groen is een frisse en vruchtbare kleur. Deze geliefden willen graag dat hun partners zich veilig en beschermd voelen en doen alles om dat te bewerkstelligen. Groen kan ook wijzen op een gebrek aan ervaring in de slaapkamer. De verschillende tinten groen worden meestal geassocieerd met mannelijkheid, balans en harmonie. Hoewel de kleur ook kan leiden tot jaloezie, afgunst en egoïsme bij partners.

Bruin

Als je van bruin houdt, ben je een absolute vangst voor de juiste partner. Je bent een heel warm persoon en gevoelig voor de behoeften en verlangens van je partner. Je bent erg aanhankelijk, maar soms een beetje over-emotioneel. Je partner zal op zijn woorden moeten letten, omdat je soms emotionele uitbarstingen kunt hebben. Het is belangrijk om jou te vriend te houden.

“Je partner zal op zijn woorden moeten letten, omdat je soms emotionele uitbarstingen kunt hebben.”

Wat is jouw favoriete kleur? Deel het met ons door middel van een reactie!

4 reacties

  1. Haha, man wat pretenderen jullie een hoop mensenkennis te hebben over wat iemand in de IKEA voor kleurtje kiest… En als ik dan nu in groen lig, maar ook rood heb en overigens ook wit. Hoe verklaren we dat dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.509 keer bekeken

Geschreven door

Zoenen is fijn, het is goed voor je relatie, voor je gezondheid en zelfs voor je tanden. Zoenen is vooral iets dat je doet in het begin van een relatie, maar wist je dat er verschillende soorten zoenen zijn die onwijs spannend kunnen zijn? Met deze 2…
7.509 keer bekeken